Jom Sertai Kami

Peluang Jana Pendapatan


KENALI SHAKLEE


Selamat datang ke dunia Shaklee - di mana Falsafah, Produk dan Rancangan Perniagaan kami bersatu bagi mewujudkan Peluang Shaklee.
Pelan Jualan Shaklee merupakan satu program yang unik dari segi kewangan, ganjaran insentif, perkembangan jualan serta kepimpinan. Ia membantu rangkaian perniagaan dalam mewujudkan sebuah organisasi yang kukuh.
Dalam keadaan ekonomi yang mencabar, Shaklee sekali lagi menawarkan cara-cara menambahkan kewangan dan gaya hidup yang memuaskan.

=======================================================


Pelan Jualan Menarik Shaklee


=======================================================Program Ganjaran Tunai

Bonus Kumpulan Peribadi (21%) 
Bonus Peribadi Bersih merupakan pendapatan yang dibayar oleh Shaklee berdasarkan jumlah PV Kumpulan Bulanan anda. Peratusan Bonus Peribadi Kasar diambilkira melalui UV kumpulan anda. Peratusan ini akan meningkat seiring dengan kenaikan tanggungjawab kepimpinan anda bilamana anda menaja pengedar baru masuk ke dalam kumpulan anda. Untuk melayakkan diri menerima Bonus Peribadi, Pengedar mestilah mempunyai paling minimum 30 UV Peribadi dalam bulan pembayaran bonus.

Bonus Kempimpinan (21%) (sehingga 6 paras ke atas)
Anda layak menerima Bonus Kepimpinan apabila anda melahirkan Pemimpin Jualan yang baru di dalam organisasi anda (“break out”). Bonus Kepimpinan dibayar kepada semua Pemimpin Jualan yang layak dan menepati prestasi yang digariskan untuk bonus ini.
Bonus Kepimpinan dibayar berasaskan pada PV Kumpulan sehingga Pemimpin Jualan tahap ke-enam. Pembayaran bonus ini berasaskan jumlah sebenar Kiraan Mata pada Tahap Pertama (First Level Point Count) dalam kumpulan tersebut.

Insentif Coordinator (sehingga 1.5%) 
Bonus Insentif Khas Shaklee (Insentif Coordinator) merupakan satu insentif dan ganjaran bagi prestasi perniagaan cemerlang yang ditawarkan kepada pangkat Coordinator dan ke atas, yang layak.

=======================================================


Program Kereta
Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif yang ditaja khas oleh Shaklee untuk semua para Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat yang ditentukan.
Pemimpin Jualan yang menepati syarat kelayakan akan mendapat kredit kereta setiap bulan dimana mereka perlu memenuhi syarat perlaksanaan Program Kereta ini secara minimum. 

=======================================================


Program Konvensyen/ Insentif
Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda telah mula mendapat mata terkumpul untuk Program Konvensyen Shaklee. Destinasi dan kelayakan UV bagi setiap konvensyen berbeza pada setiap tahun. Sila rujuk Brosur Konvensyen/insentif untuk keterangan lanjut.

=======================================================


JOM DAFTAR SEBAGAI PENGEDAR SAH SHAKLEE/AHLI

SR Millionaire ingin mempelawa sesiapa yang berminat untuk menyertai keahlian Shaklee dibawah empayar kami. Tiada modal  beribu2 diperlukan. Tiada pengalaman berniaga diperlukan.


BAGAIMANA JIKA INGIN MENDAFTAR SEBAGAI PENGEDAR SAH SHAKLEE/AHLI


1. Anda dikehendaki membayar yuran keahlian sebanyak RM68.90 sahaja. Kos penghantaran memberkit ke Semenanjung Malaysia RM10.60 dan Sabah/Sarawak RM21.20.


2. Keahlian PERCUMA akan diberikan jika anda membuat pembelian bernilai 200 UV atau berjumlah RM7++.++.


Sila Whatsapp kami untuk info lanjut:

KLIK SAJA LINK INI AKAN TERUS KE WHATSAPP KAMI


Atau


anda boleh terus klik link -> JOIN US dan sila whatsapp kami jika anda telah mengisi maklumat yang diperlukan.


Hubungi: 
012-9755310
(whatsapp only)

SENARAI PENUH PENGEDAR KAMI SILA KLIK SENARAI PENGEDAR SHAKLEE

No comments:

Post a Comment