0

19 NOV 2011

kenape ngan date nih ek...huhuhu...

actually nih tarikh lahir kite...mak kite lahirkan kite pd 19 november 1984...arini br 18 november tapi kite da sebok2 pomote bday kite...ngeeeee~

kite bukan ape kite cume rindukan mak kite...pd tahun 1984 dulu tarikh rini 18 november mesti mak kite da rase sakit2 nak lahirkan kite...tapi skang mak kite dah takde...dah 2taun kite celebret bday tanpe mak...

mak kite lahirkan kite kul2.42 pagi...mak lahirkan kite kat KL...ade problem mase kite nak lahir so tak boleh lahir kat lipis....kene hanta ke KL...sebab tuh i/c kite -14-...

mase kite kecik2 dulu kakak2 kite selalu ejek kite....dorang kate kite bukan anak mak...tetukar mase kat hospital...kite selalu nangis...jahat tau kakak2 kite...dorang jeles kot sebab kite lahir kat KL...dorang smue lahir kat pahang jeh....hehhehee

pastu mase kite belaja kat poli JB kite jumpe sorang nih yang same tarikh lahir ngan kite...tempat lahir pon same jgak...wah2 kite ade twin tapi lain mak lain bapak la...kite lahir dulu die lahir kemudian dari kite tapi besar kemungkinan kitorang duduk dalam wad yang same lepas lahir...name twin kite nih YASMIN ILY...die amik kos fesyen...kite amik kos hotcat...kite cume 1 hi-tech ngan die mase kat hostel...1sem jela pastu masing2 dah duduk umah sewa...

tetiap taun kite macam tak sabar nak tunggu tarikh nih..kite suke sebab ramai yang wish untuk kite...macam las year ramai yang wish kite cepat2 kawen...alhamdullilah this year kite da jadi bini orang la...hehhee...this year mesti ramai yang wish tuk kite cepat2 dapat baby...mudah2an bday next year temakbul jugak la...amin....

Post a Comment Blogger

 
Top