Friday, 2 December 2011

~3 months celebration~

nampak macam poyo gande 8 kan....hahaaa...ade ku kesah???encek hubby tunaikan request kami nak makan chicken chop...so kami balik petang tadi sampai umah IL sebelom maghrib...encek hubby takde kat umah...duk melepak kedai sedare die...bini lalu pon bole tak sedar...bile sms jeh cakap balik skang bole plak tanye 'sayang dah sampai ke?'...bagos betol encek hubby nih...puan wife dah tecongok kat dalam umah siap salam IL sume dah tros masok blik...tak lame pastu encek hubby pon balik...

so siap2 la pas maghrib nak pegi dah...sekali lagi request ngan encek hubby nak makan rambutan...kene g pasa malam dulu la cari rambutan....macam2 kan...heheee...

sampai jeh pasa malam memang fokus nak cari rambutan jeh so bende lain memang tak pandang la...cari punye cari akhirnye jumpe la 1 jeh yang jual rambutan...so singgah tanye rm bape sekilo...brother yang jual tuh cakap nih rambutan budak sekolah rm6 sekilo...perhhhhhhh...murah mahal gile bang....dah takde orang lain dah yang jual tepakse la beli..skim cepat kaye brother tuh...

nih la rupe rambutan budak sekolah yang brother tuh jual...makan sorang jeh beb..encek hubby pantang sebab batok...

dah settel dapat rambutan tuh teros pegi cari kedai chicken chop tuh...'brother joe cafe'....bole tahan gak food kat sane...kali ke2 dah makan cni...tapi service slow cket la...kite dah tecongok lame then kene panggil baru nak amik order....

teros la order chicken chop+tembikai laici..encek hubby order bihun goreng+telor mate+asam boi suam(kami yang order air untuk encek hubby...tak tau nak minom ape batok nye pasal)....air sampai dulu tapi hanta salah air...die bagi tembikai jeh...ape lagi suo la die tukar...tadi bukan main amik order...mule la nak marah....

 picture2 sume tak dapat nak upload...kami snap pakai nokia c3...tak clear kalo dalam gelap die ikut gelap jugak...kalo henpon 5800 tuh bole snap tapi ade flash plak nanti sume orang tengok...segan pulak kan...huhu...sudahnye tak payah gambar2 la kan...

No comments:

Post a Comment