0
alhamdullilah semalam dah pegi check up kat klinik rohaiza kite confirm pregnent...baru je 6 weeks...mase tuh dah agak positive sebab nye kite dah lame tak period...hati kite memang dah terdetik yang kite nih pregnent...tapi kite tak nak harap ape2 takut keciwa je...

mule2 ingatkan nak beli pregnency test je kat farmasi tapi kite ajak je hubby pegi check up kat klinik...lepas je dapat tau terus sms semua adik beradik nak share berita gembira ni...kalau mak ade lagi mesti mak sangat happy bile dengar nak dapat cucu...

bemule la episod ibu mengandung...syukur ya allah....

Post a Comment Blogger

 
Top