Tuesday, 3 January 2012

jalan2 sempena 4bulan kawen

poyo jeh bunyi tajok entry...tapi ade ku kesah...hahaha..

tarikh: 2januari2012
tempat: putrajaya+cheras

mule2 pon tak tau nak g mane...just thinking nak g jusco renew member card yang dah expirod expired tuh...pastu kot2 jumpe baju yang bekenan d hati nak jugak rembat selai 2...so jusco yang tedekat ngan putrajaya nih kat cheras selatan jela...so terjah jela...

sampai2 situ tengok ade TGV so ape lagi ajak la encek hubby deting dalam wayang...ekekekee...sampai situ teros g tengok tiket n movie ape yang menarik...hubby ajak tengok mission impossible-ghost protocol...layan...semantare nak tunggu showtimes g jj customer service centre dulu nak renew card...settle jeh renew dah dekat showtimes tros jela g TGV...beli popcorn n air teros masok...

best jugak cite tuh...ade lawak2 gak....so bebaloi la tengok....bile dah lame sangat dalam wayang tuh mule la perot terase lapar padahal dah melantak popcorn tuh...mane kenyang kan...layan shopping dulu...
tak ade ape yang menarik untuk d shopping kan...encek hubby cari t-shirt die...kite tak tau nak beli ape...baju dah belambak sebenarnye dalam almari sampai tak muat...so rembat blaus jela bole pakai g kije...

dah settle2 shopping kite ajak hubby kite makan kenny rogers roasters....teringin nak makan...kat tempat kite kampong jeh mane ade bende alah camtuh..huhuhu....







dah kenyang melantak malas dah nak jalan...sebelom balik nak cari buku 'Akta Makanan' pulak tapi tak ade kat popular...tepakse la masok putra balik g cari kat MPH Alamanda....dah dapat buku yang d cari teros keluar...tak ade bende nak cari dah...

pusing2 putra bawak wandaud...huhu






sampai ke malam jalan nye...sebelom balik kampong lepak ngan membe encek hubby...epu+dya(gf epu)...lepak2 dinner ngan dorg pastu baru gerak balik kampong...tengahmalam jugak sampai kampong...penat tapi happy sebab dapat spend time with hubby...bukan senang nak dapat camnih selalu hubby kite bz jeh memanjang...huhuhu

No comments:

Post a Comment