Monday, 10 June 2013

Ibu anta adik

As salam
Salam sejahtera

Pagi nih ibu awal sikit gerak g kije sebab ibu kena anta si busyuk ibu kat umah makwan..

Macam biasa la pukul 6.30 adik dah bangun..senyum2 kat ibu..ibu baru nak solat..ibu pesan jela adik duk baik2 ye ibu nak solat jap..agaknya dia paham kot tak gerak la baring je sambil isap jari..dah nak masuk rakaat kedua camtuh baru denga dia gerak bunyi plastik wet tissue..pemainan favourite dia la tuh..

Ibu settle ape yg patut..letak adik dalam stroller je..tak yakin nak tinggal atas katil..dah banyak kali cubaan nak terjun katil..takde perasaan takut langsung..

Mase on the way tuh mulut dia tak benti2 mengomel...sah2 besar nanti mulut becok nih..lupa pulak ibu nak snap picture tadi..adik duduk je kat seat sebelah..mule2 macam nak duduk atas ibu..ibu tak reti nak pegang sambil drive..dia dah biase dengan babah dia duduk kat riba pagi2 tuh..

Sampai umah makwan ibu ingat adik akan buat drama..rupenye sangkaan ibu meleset..adik nampak makwan terus tak heran dah kat ibu..betuahnye anak..adik duk baik2 ye..ibu nak g work..nanti petang ibu amik ok..

No comments:

Post a Comment