Wednesday, 18 September 2013

Happy 1st birthday

12 September 2013 genap lah anak dara ibu setahun..sedar tak sedar je kan..rasenye baru je lagi duk bertarung nyawa kat labour room..lastly kena masok ot jugak..ape pon pengalaman yg sangat ngeri tapi menjadi manis bila dapat tengok anak yg dikandung 9 bulan depan mata..

Ibu plan birthday adik macam2 nak buat kononnye..walaupon sederhana tapi tetap meriah..first time celebrate birthday anak kan..

Jiran tetangga n sedara mara je datang..kawan2 ibu takde datang pon..kawan2 babah ade la jugak yg datang..kebetolan pulak hujan mase majlis tuh..

Menu buffet bihun sup, mee goreng, sosej, nugget, potato wedges, karipap, lompat tikam..buah langsat pon ade..meriah kan menu kitorang..yg paling orang suke mesti lah chocolate n snack counter..ade chocolate fountain gitu..telepas jugak hajat ibu nak buat..alhamdulillah..

Adik dapat hadiah n duit..terima kasih la pd yg bagi tuh ye..kek upin n ipin..mase nak potong tuh jenuh duk control adik nak cucuk kek ngan pisau..pastu tak bagi pulak tuh ibu pegang pisau..alahai anak..

Alhamdulillah majlis bejalan lancar walaupon hujan..terima kasih pd yg sudi datang..maaf jika ade kekurangan..1st time buat birthday anak kan..hihi

#malas nak upload pic gune blogger mobile nih..sikit2 cukup lah..dlm fb dah banyak..




2 comments: