Sunday, 29 September 2013

Upline ku Master

Good morning sunday..weekend this week duk bertapa je kat umah..encek hubby kije..rase patah kaki..nak keluar ngan anak je tp tak tau nak g mane..

Semalam kekonon nak keluar beli barang sikit n nak g secret recepi..alih2 sepotet ibu tido dr kul3 sampai la 6.30..arap2 arini jadi la keluar..dah patah kaki rasenye duk umah je..

Arini dah 29 September..lagi.sehari je dah nak masuk Oktober..cepat betol mase berlalu skang nih..sedar tak sedar je..dekat nak setahun jugak la diriku menjadi distributor shaklee n dekat setahun jugak la consume shaklee..

Alhamdulillah syukur..takde lagi masalah kaki krem waktu tido sebab tak cukup kalsium..takde lagi masalah sakit lutut..takde lagi masalah gatal2 hidung akibat resdung..macam2 lagi la..

Bukan masalah2 tuh je yg hilang..masalah kewangan pon sikit sebanyak dapat membantu..bukan nak jadi kaya raya sangat cukup dapat bantu suami syukur sangat..kalau dulu belum cukup bulan duit gaji dah habes..nak beli barang ape yg kite nak pon kena budget dulu..sekarang nih syukur la dapat jugak saving every month..

Beruntung sangat dapat jumpe upline yg sangat banyak membantu..tak pernah jumpe face to face cume melalui alam maya je..facebook n whatsapp menghubungkan kami..walaupon kami tak pernah bersua tp sy sangat yakin upline sy nih sangat baik hati..rezeki beliau bulan nih beliau dapat naik Master..rank yg paling tinggi dalam Shaklee..bangga sangat jd downline beliau..sy pilih upline yg tepat..

1 hari nanti in shaa allah sy akan jadi seperti beliau..macam2 halangan dah beliau tempuh utk berjaya..bukan senang nak berjaya n bukan susah utk berjaya kalau kita yakin..doa,usaha,tawakal in shaa allah kejayaan pasti milik kita..congrats my upline sis Fazliana Jamil ...

Sebelum nih memang tak pernah terfikir pon Shaklee nih boleh menjana pendapatan..ingatkan macam sesetengah MLM tuh yg kena buat loan ribu riban..kena cari downline ramai2..rupenye MLM Shaklee nih sangat adil..kalau kita upline tak buat maknanya kite tak dapat..downline kite buat dia yg dapat..takde istilah upline goyang kaki..harap2 sy akan berjaya juge seperti orang lain..

Sy inginkan financial freedom..taknak terikat dengan kije..nak cuti kena apply cuti..pegi kije kul8 pagi balik 5petang..waktu bersama keluarga sangat singkat..tak dapat tengok anak membesar depan mata..sy bukan tak bersyukur dengan kije skang tapi semakin hari semakin barang naik harga..minyak kete pon naik harga..kalau bergantung harap pd gaji kije semata2 memang tak cukup..

In shaa allah sy akan berjaya 1 hari nanti..amin...

Pinjam gambar upline sy dr facebook beliau..huhu..nih la master2 Shaklee yg hebat2..bangga dengan dorang..wanita muslimah yg berjaya..yg paling atas tuh Master Ruziah Amin, bawah tuh Master Iffah Anuar, Presidential Master Cery..


Wake up Oktober..

SAYA NAK BERJAYA..SAYA NAK EFFECTIVE SEBAGAI SUPERVISOR..SAYA NAK NAIK RANK..SAYA NAK JADI MASTER COORDINATOR SATU HARI NANTI..AMIN..AMIN..AMIN

No comments:

Post a Comment