0

Alhamdulillah arini dah settle full settlement kenari..sepatotnye 2015 baru habis bayar..dah alang2 ada sedikit saving boleh la buat full settlement..

Dah takde pening2 nak bayar kete..in process nak beli kete baru..bukan sebab nak tambah hutang tapi sebab senang encek hubby nak ulang alik putrajaya-lipis..balik every weekend lak tuh..tak tahan jugak nak bawak kete old school dia tuh..minyak dah la mahal gilos..kalau pakai kenari jimat sikit..

Kena RCA nih nak dapat kete baru..loan tak lepas2 lagi nih..RCA bonus car shaklee la nampaknye..insyaallah kalau ada rezeki tak ke mana kan..yg penting usaha harus la gigih..

Salah satu wishlist utk tahun nih..nak bonus car shaklee..insyaallah boleh..

Post a Comment Blogger

 
Top