0

Dalam bisnes nih kita jangan jadi seperti katak. Lompat sana lompat sini. Bila nampak bisnes tuh masyuk terus je join. Bila tengok orang jual kek kita pon sibuk nak jual kek. Bila nampak orang jual tudung kita pon sibuk nak jual tudung. Bila nampak orang jual baju kita pon sibuk nak jual baju. Tapi kita tak serius pon nak bisnes. Cuma ikut orang. Orang camni memang takkan lama dalam bisnes.

Nasihat saya jika anda betul2 bisnes nak cari pendapatan tambahan/pendapatan tetap pilih la bisnes yg betul2 anda boleh turunkan kepada anak cucu cicit..7 keturunan pon takpe..

Macam saya pilih bisnes shaklee. Asalnya join ahli just untuk makan sendiri tapi bila tengok banyak sangat benefit yg shaklee offer apa salahnya buat side income. Kebetulan memang nak buat something yg boleh generate income.

So far sejak join shaklee takde problem tak cukup duit. Kalau tak dulu belum sampai time gaji dah habis duit nak tunggu next gaji. Sekarang nih duit dalam bank sentiasa berbaki. Alhamdulillah.

Shaklee nih best tak perlu pon buat loan untuk start bisnes. Just register ahli rm75 je. Takde renewal fee lak tuh. Kita buat kita dapat. Kalau malas takde rezeki nak datang bergolek kan.

Sekarang nih banyak sangat bisnes online. Macam2 jenis. Tapi saya tetap pilih shaklee. Marketing plan shaklee nih memang best. Beside that memang pengguna tegar shaklee. Sejak setahun yg dulu. Memang terbukti keberkesanan produk shaklee nih selain selamat & mesra alam.

Boleh kata kebanyakkan produk shaklee dah try..nanti nak share produk shaklee yg mane saya dah try..memang berbaloi keluarkan duit bila dapat hasil yg memuaskan..

Post a Comment Blogger

 
Top