Thursday, 23 January 2014

Kenapa Saya Pilih ESP SHAKLEE?

Pagi nih sambil2 masak utk my princess sempat la shake ESP+MILO..utk alas perut sementara nak breakfast kat office nanti..arini goreng cucur manis adabi jela..easy n simple..
Dulu masa mula2 try nak minum ESP memang azab jugak la sebab i memang tak minum soya..oleh kerana ESP nih energizing soy protein maka secara tak langsung memang ada soya la kan..dalam kepala duk fikir pasal soya..tuh yg payah nak telan..lama2 dah jd kesukaan pulak..
Banyak sangat khasiat ESP nih sebenarnye..merangkumi semua dari atas ke bawah..dari dalam keluar..nak sediakan pon mudah je..tak perlu bancuh dengan air panas nanti hilang khasiat..i suka buat sejuk2..baru feeling nak minum..nanti dalam pantang kena bancuh suam2 la nampaknye..best jugak sebab boleh mix dengan apa2 je kecuali kopi, teh, minuman berkafien..boleh refer RESEPI ESP
Kalau u ols nak tau ESP nih bukan untuk minum je tau..untuk buat masker pon boleh..memang best kulit jadi lembut halus je..bila sebut pasal masker nih rupanya dah lama kot tak tepek2 kat muka..sejak2 pakai ENFUSELLE nih kulit lembut halus tulus mulus je..boleh tengok cara bancuh MASKER
Nak tau lebih lanjut tentang ESP nih boleh baca kat SINI ..
Alhamdulillah semalam dapat good news..nanti nak share..^_^

No comments:

Post a Comment