Sunday, 19 January 2014

Lagi Sebulan.....

Lagi sebulan ke sebulan lagi? Tak kesah la yg penting 16 feb nih due..hadoi..seremmmmm...

Macam2 feeling ade nih..kadang2 rase bedebar..kadang2 rase takot..kadang2 rase seram..kadang2 rase risau..kadang2 rase cepat la keluar baby oi..ibu nak cuti 3 bulan nih..tp dapat ke cuti 3 bulan? Insyaallah dapat..

21hb nih ade appointment dengan pakar o&g..risau pon ade nih..doktor nak scan scar dalam sama ade boleh deliver normal atau kena c-zer jugak..harap2 boleh la normal..

Tak sanggop kalau c-zer nak kena check in lame2 kat hospital tuh..sian cik raisha ibu nanti..mesti ibu rindu..dah la wad budak2 tak boleh masok..

Macam tak sangka pulak dah masok 36wks minggu nih..rase kejap je mase berlalu skang nih..macam tak sangke jugak dah nak masok 2 orang anak ibu..umur ibu pon dah makin meningkat..umur 28 tahun baru sorang anak..umur 30 baru nak masok 2 orang..orang lain anak dah sekolah..nak buat camne kan jodoh sampai lambat..

Ya allah ya tuhanku kau permudahkanlah aku utk bersalin normal apabila tiba waktu nanti. Kau permudahkanlah segalanya. Amin.

No comments:

Post a Comment