Thursday, 6 March 2014

Diriku & SOYA

Wah tajuk entry i ols petang nih dah macam AKU SEBUAH KERETA la pulak..teringat zaman sekolah rendah dulu memang popular la karangan camnih..tapi i ols bukan nak cite pasal kereta tau tapi pasal soya..kenapa mesti soya?takde kesah lain dah ke?jawapannye: ikut suke i la blog i kan..hihi
Memandangkan bulan nih promo ENERGIZING SOY PROTEIN maka i rasa terpanggil nak share camne la i bole minum minuman berasaskan soya nih..padahal i memang tak pernah minum air soya..makanan yg berasaskan soya macam tau fu fa & tempe i makan la..tapi soya memang tak pernah minum..tak tau ape rase tapi memang kembang tekak sebab tuh tak minum..
Nak dijadikan cerita mase pantangkan Syafiyah Raisha dulu my shaklee distributor nih ade la suggest suo amik ESP..mase tuh menyusukan baby so rase terpanggil nak cube sebab nak bagi yg terbaik kan..
Tengok pada kandungan nye soya dah sah2 akan rase soya kan..hadoi camne la nak telan nih..jenuh jugak la muhasabah diri kejap..try bancuh dengan milo cicah biskut..nak taknak telan jugak la sambil tutup hidung..kenangan 1st time minum ESP..rase macam tak sanggup nak menelan..
Tapi lame kelamaan baru la tekak nih boleh terima..tuh pon minum ESP je..soya memang tetap tak minum..ESP nih non-gmo sebab tuh la i pilih..
Ape pulak non-gmo tuh kan? Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya...so sangat terkawal kan..
Lagipon ESP membekalkan tenaga berkekalan dgn protein berasaskan tumbuhan yg berkualiti tinggi...Energizing Soy Protein merupakan sumber protein biologi yg lengkap berasaskan tumbuhan yg secara semulajadi rendah lemak, bebas kolesterol & kaya dgn asid amino penting. Ia terbukti secara klinikal dpt mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya..sangat sesuai la utk mereka yg nak selim melim tuh kan..
Skang nih i rilek je minum ESP plain je..kadang2 je i mix dengan milo, horlick, meal shakes..ikut selera jela nak mix dengan ape..ESP plain memang best..rase asli gitu..
So memandangkan bulan nih promo ape kate u ols yg belom pernah try ESP nih beli setin 2..banyak khasiat tau..memang untung beli 6 percuma 1 tapi kalo nak beli 1 pon takde hal..kalo beli 6 dapat percuma keahlian tau pastu dpt la bonus dlm rm30 lebih..dah la dapat free 1..dapat bonus lak tuh..dapat free membership lagi..hah untung tak??kalo rase nak untung moh grab sekarang..
Cara nak order/pertanyaan tentang produk
CONTACT-> whatsapp/wechat/line/sms telegram only 0129755310
INSTAGRAM-> #SYAFIYAHVITASHOPPE
EMEL-> syafiyahvitashoppe@yahoo.com
I'm independent distributor
Contact:-)
Roziah@ci'e
SID: 890962
Hp: 0129755310

No comments:

Post a Comment