Sunday, 16 March 2014

Oh Cokelat

As salam
Salam sejahtera

Nak patah pinggang i duk buat 200pcs cokelat utk majlis Rania nanti..baru 200..kalau 2000 patah teros kot pinggang i..sebab tuh i tak berapa nak minat buat bisnes masak2 nih..penat je lebih..tapi impian tetap nak buka kedai makan insyaallah target 2015..

Cokelat nih nak letak dalam goodies bag..mase kakak Raisha ritu ibu tempah dari cousin ibu..cokelat oreo..sejak2 ibu dah pandai buat sendiri nih malas la nak tempah2 kan..tapi nye takde la elok sangat rupe nye kan..ok la jugak kan..huhu

Inti cokelat tuh ibu letak kismis n badam je..acuan kecik2 je ibu buat..dah settle cume belom pack dalam bekas tuh..tunggu jumaat nanti baru.buat..yg lain semua dah settle..

Tak sabar rasenye nak tunggu majlis tuh..

Sekian..

No comments:

Post a Comment