Thursday, 24 April 2014

PENGEDAR SHAKLEE WANGSA MAJU, AMPANG, KERAMAT, RAUB

Assalamualaikum & Salam Sejahtera buat semua pencinta Shaklee...

Hampir 2, 3 bln sy dpt status Promo Shaklee dr kwn sy yg kini "Ibu Shaklee" sy. Tiap hari dia sharing itu sharing ini tanpa jemu..hihii (rajin sguh dia). Kekadang sy baca kekadang x, sbb mmg tak faham apa2..lgpun mmg takut kalau tersangkut dgn semua tu.. Dlm kepala..betul ke ni?? Bpe harga?? Camne nk mkn?? Elok ke x?? haaa mcm2 sy pikir..

1 hr tetiba terbuka hati nk tanya pasal suplimen utk Buasir..bkn utk sy tp utk adik lelaki sy. Tu la firstime sy membeli shaklee dgn dia. Dia cdgkn Herblax.. Tp sedih betul, adik sy tak mkn dgn konsisten..so hasilnye x bpe ok. Geram betol...!! 

25/8/2013
Abg sy exciden..teruk. Tulang lengan hancur, muka luka, luka2 kecil kat kaki tgn. Sy pun post FB foto2 abg exciden & dlm masa yg sama K.Yana tegur & bg cdgn suh cuba Shaklee. Tanpa berpikir pnjg sy setuju. K.yana cadangkn Esp + Zinc + Ostematrix. Alhamdulillah dlm tempoh sebulan, keadaan abg mmg ok sgt. Doktor pon pelik sbb tulang baru abg dh tumbuh dgn cpt. Tenaga abg pun ok. Mood stabil. Sejak tu laaa sy "Jatuh Cinta dgn Shaklee".. Tp still x join ahli lg tauuu namun dlm hati sudah "senyum" hihii.. Dh tekad nk join.

Bln9 2013
Lps bertanya2 & tahu sesikit perjalanan Shaklee...sy pun join bwh Ibu sy ni Pn.Roziah. Mula2 mcm nk mkn sendiri je. Tp hati rasa nk on biz. So pun mula la kaji itu ini. Alhamdulillah smpai saat ni still lg mengkaji perkara baru. Sbb shaklee terlalu luas..terlalu byk kebaikan..terlalu byk keseronokkan utk diterokai. 

Byk ilmu yg mereka kongsi dgn ank cucu cicit. Yg paling best mereka dlm group ni sentiasa mengajar kita utk jd positive. Dekatkn diri dgn Allah SWT.. Selawat.. Zikir.. Solat Dhuha.. Solat Sunat.. Solat Taubat..dan mcm2 lg.

Alhamdulillah, bersyukur sgt sbb dgn shaklee sy dh mula berubah. Sy dh x mcm dulu. Sy rasa lebih dekat dgn Maha Pencipta. Yg mana dlu sy lalai & alpa utk Selawat & Salam kepadaNya. Syukur masih diberi peluang utk Sujud padaNya..


Kini sy lebih mencintai & yakin dgn shaklee bila mana sy sendiri dh consume beberapa produknya. 

Set Kecantikkan
#VitaC
#BComplex
#VitaLea

Set Kurus
#Esp
#Alfalfa
#Lecithin
#Herblax

#Ostematrix utk tulang sy. Ostematrix kan kalsium hebat..

Sy cukup berpuashati dgn hasilnya. Kwn2 pun dh nmpk perubahan pd diri sy. Alhamdulillah...

Bkn tu saja, sy jg hadiahkn family sy dgn suplimen2 tambahan ni. Ternyata diorg pun berpuashati. Disamping tu sy bantu jiran2, kwn2 dlm mengatasi masalah mereka. 
Pelanggan2 sy pun majoriti memberi feedback yg positive. Testimoni mereka semua berjaya..sy seronok sgt dpt membantu mereka. 

InsyaAllah dgn izinNya, sy berdoa & berharap agar sy lebih maju dlm keluarga Shaklee ni. Selain dpt menambahkan pendapatan sy, sy teringin sgt utk menjaga family sy. Menanggung mereka dgn hasil biz shaklee ni. Terlalu byk impian sy bila dh bersama Shaklee ni, moga Allah SWT permudahkan niat sy & niat kwn2 dlm shaklee ni. Amin...


Sy Norimah Sulaiman
SiD 930079 
Pengedar Sah Shaklee anda area Kuala Lumpur. 

Cod : Wangsa Maju, Ampang & Keramat

Raub, Pahang #myhome

017-230 6656
Wassap/ Wechat/ SMS

No comments:

Post a Comment