0
As salam
Salam sejahtera

Sebut pasal kolesterol nih mesti ramai yg tak tau kan yg kadang2 kolesterol ada dalam badan kita. Tak payah cakap orang la i sendiri pon tak pernah check. Kuangkuangkuang. Ok lepas naik keje nanti nak check. Kalau nak tau lebih lanjut tentang kolesterol boleh baca SINI

Sebenarnya nak cite shaklee akan launch produk baru bulan 6 nih. Fungsi utama produk tuh untuk kolesterol. Tak kira la kolesterol jahat ke kolesterol baik ke yg penting untuk kolesterol.

Kebiasaannya orang melayu nih memang sangat gemarkan makanan berlemak. Nasi lemak la lontong la tuh untuk sarapan. Masuk lunch kang lengkap ayam masak lemak la kari kepala ikan la semua yg lemak2.
So phytocol-st nih fungsi dia untuk sediakan lapisan kat pintu2 usus supaya kolestrol jahat LDL ni tak diserap oleh badan. Seterusnya akan keluar melalui perkumuhan.

Ia juga untuk mengurangkan kadar kolestrol dalam badan secara semulajadi. Kita makan 2-4 biji setengah jam sebelum kita makan makanan berkolestrol.

Senang cite phytocol-st nih bakal jadi teman sejati la buat mereka yg suka sangat makanan berlemak kan.
Skang dah boleh booking atau erti kata lain dah boleh pre-order. Nanti bulan 6 launch terus jadi milik korang.

Post a Comment Blogger

 
Top