Promo Ostematrix

As salam.
Salam sejahtera.

I just nak remind u ols promo ostematrix bulan nih akan berakhir pada 31hb April 2014 jam 11.59pm. So kalau u ols nak grab sila lah cepat. Masa tak menunggu u ols.

Memang untung grab time promo nih. Macam i ols dah grab 2 set untuk diri sendiri. Maknanya ada 14 botol untuk 14 bulan. Bayar untuk 12 botol tapi dapat 14 botol. Untung kan. Kalau u ols jadi ahli lagi best. Dapat beli dengan harga ahli. Pastu dapat macam2 faedah la.

Bagi yg belum tau ostematrix nih kalsium. So sesapa yg mudah kena serang oleh cramp ke selalu kebas2 kaki ke susah nak membuang ke. Ostematrix la jawapannya.

Ibu2 menyusu sangat digalakkan ambil ostematrix nih. Manfaat untuk ibu & baby. Ibu mengandung pun sangat disarankan untuk ambil ostematrix. Lagi2 kalau mommies tak suka minum susu. Ostematrix la penggantinya. Lagi senang tak payah nak bancuh2. Telan je.

Jom dapatkan ready stock dari Syafiyah Vita Shoppe. Konsultasi percuma je u ols.

Pengedar Bebas Shaklee Kuala Lipis
Roziah Muhammad Nor
Syafiyah Vita Shoppe
0129755310

Share this article:

No comments:

Post a Comment