0
As Salam
Salam Sejahtera

Syukur Alhamdulillah kita masih diberi peluang serta ruang untuk menjalani kehidupan seharian kita. Masa pantas berlalu tak kira apa. Sedar tak sedar dah masuk bulan Ogos. Rasa macam baru lagi masuk tahun baru.

Memandangkan bulan nih promo GLA dengan ini i rasa terpanggil untuk share kisah benar yang terjadi selepas pengambilan GLA. Sangat dasyat tau.

Actually masa ambil GLA tuh memang nak baiki hormon. Muka i kan suka sangat cik & encik jerawat hinggap so i nak bagi balance la. Sekali i dapat memang merbahaya penangan GLA Shaklee nih. Subur terlebih. Hasilnya termengandung Rania. Haha.

Masa tuh amik jugak Vitamin E Shaklee memang dua-dua menjadikan diriku bertambah subur. Sudahnya tak berani dah nak amik. GLA Shaklee dan Vitamin E nih sesuai sangat untuk mereka yang  nak subur. Memang berkesan. Dua-dua nih pun sesuai untuk kecantikan. So kalau yang nak cantik gebus gebas tuh berhati-hati lah kalau u ols merancang.

Bagi mereka yang inginkan sangat cahayamata tetapi mempunyai masalah dalaman jangan segan silu contact i ye. I akan cuba bantu mana yang termampu. Boleh whatsapp/wechat/telegram 0129755310.



Post a Comment Blogger

 
Top