Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!

As Salam. Salam Sejahtera.

Tengah-tengah blogwalking tadi tiba-tiba terjumpa 1 segmen yang menarik minat I nak join almaklumla hadiah giveaway tuh memang menarik. Sourvenir dari Paris. Paris u ols. Dah la I memang minat gila nak pergi ke Paris tuh tapi entah bila la akan kesampaian so memang dengan harapan akan dapat hadiah dari giveaway nih.

So syarat-syarat penyertaan pun mudah je.


Syarat2 penyertaan:

  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry khas bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan ni dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
  • Siap!


GIVEAWAY BERAKHIR 28 OKTOBER 2014
(ada sebulan lagi nak join!! heheheh)
(jam 11:59 tengah malam, waktu Malaysia)


Betul tak senang je kan? Follow blog done. Entry done. 
Tagged kawan-kawan:
3. Farrah

Ok semua done. Hopefully dapat la keychain eifell towel tuh. Mengidam. Hihi


Pengedar Shaklee Kuala Lipis dan Seluruh Malaysia

Roziah Muhammad NorID: 890962

Facebook: Roziah Muhammad Nor

Facebook Page: Syafiyah Vita Shoppe

Instagram: syafiyahvitashoppe

0129755310 (whatsapp/wechat/telegram)


Share this article: