Shaklee Punca Rahim Bengkak!!!!As salam. Salam sejahtera.

GLA COMPLEX PUNCA RAHIM BENGKAK?


Kebelakangan nih banyak sangat keluar isu mengenai shaklee. Terbaru isu seorang guru menyatakan beliau mendapat masalah rahim bengkak selepas memakan GLA COMPLEX SHAKLEE.

Mungkin ramai yang alert mengenai isu nih sebab sedang tersebar dengan meluas kat facebook. Bagi yang belum tau Ce kongsikan sedikit info tentang isu nih.

Status Cikgu Mary mengenai pengambilan GLA menyebabkan rahim beliau bengkak

Perbualan antara Cikgu Mary dengan kenalan beliau mengenai permasalahan yang beliau hadapi

Perbualan antara Cikgu Mary dengan kenalan beliau mengenai permasalahan yang beliau hadapi

Komen seorang yang mempunyai masalah cyst namun selepas mengambil produk Shaklee beliau disahkan sembuh dari menghidapi cyst

Pihak Shaklee US juga telah memberikan respon kepada cikgu mary.

Kita tunggu dan lihat jela apa tindakan yang akan diambil oleh Shaklee. Jika kita nak menuduh sesuatu produk itu penyebab kita mendapat sakit kaji terlebih dahulu. Kalau perlu buat ujian makmal. Buktikan dengan fakta bahawa anda mendapat penyakit memang berpunca dari produk tersebut maka anda boleh menuntut hak anda. Anda boleh menyaman syarikat yang mengeluarkan produk tersebut, 

Sebaliknya berlaku jika ujian terbukti bahawa penyakit anda bukan berpunca dari produk tersebut pihak syarikat mempunyai hak untuk menyaman anda. Ikut saluran yang betul jika anda ingin menegakkan hak anda. Bukan dengan menyebarkan berita yang tak sahih dilaman sosial. 

Ce telah membaca sebuah penulisan yang ditulis oleh seorang doktor mengenai masalah rahim bengkak nih. Sangat menarik perkongsian beliau. Dapat menambahkan pengetahuan. Menurut Doktor Malinda sehingga kini tiada seorang doktor atau saintis yang pasti apakah penyebab utama terjadinya uterine fibroid atau ovarian cyst. So anda diluar sana tidak sepatutnya menunding jari mengatakan yang rahim anda bengkak berpunca dari sesuatu diet, produk mahupun apa-apa suplimen.

Doktor Malinda ada menyatakan 4 faktor utama rahim bengkak. Antaranya ialah:


Nasihat Ce kepada anda diluar sana selidik dulu sebelum menyebarkan sesuatu perkara tersebut. Dikhuatiri menimbulkan fitnah jika perkara tersebut tidak benar. Jenuh nak memohon maaf dari semua pengedar shaklee yang mencari rezeki halal dengan menjual produk Shaklee.
Ingin dapatkan produk Shaklee boleh hubungi Ce Pengedar Shaklee Kuala Lipis. Pengeposan seluruh Malaysia. Khidmat konsultasi percuma 24 jam sehari.

0129755310 (whatsapp/wechat/telegram)

Share this article: