Saturday, 4 October 2014

Keahlian Shaklee

Jom sertai keahlian shaklee hari ini

As Salam. Salam Sejahtera.

Keahlian Shaklee kena bayar RM1000?


Mesti ada yang tertanya-tanya macam mana nak sertai keahlian shaklee kan? Ada yang tanya hari tuh betul ke kalau nak sertai keahlian kena bayar RM1000 untuk beli barang. Alahai adik dah kena tipu tuh. Ahkak masuk ahli RM65 je campur postage memberkit jadi RM75.  Kalau nak keahlian percuma ada syarat-syaratnya tau.

Yuran Keahlian Berbayar

Yuran keahlian hanya RM65.00 sahaja. Untuk postage pulak Semenanjung Malaysia RM10, Sabah Sarawak RM20. Postage tuh untuk Shaklee post memberkit tapi kalau daftar keahlian kat branch atau Head Office tak perlu postage.

Yuran Keahlian Percuma

Untuk yuran keahlian percuma pulak kalau buat pembelian barangan bernilai lebih kurang RM600 lebih automatik dapat keahlian percuma je. Automatik juga dapat cash back. Untung kan. RM600 lebih tuh u ols boleh la ajak kawan-kawan ke saudara mara ke jiran tetangga ke kongsi beli. Dapat percuma keahlian.

Macam Mana Nak Daftar Ahli?

Mudah je. Tapi kena daftar dibawah pengedar yang telah berdaftar dengan Shaklee. So tak boleh pergi ke branch lepas tuh cakap nak sertai keahlian. So kalau tak tau nak join under siapa boleh sertai saya atau pengedar dibawah jaringan saya Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia.

Keistimewaan Sertai Keahlian Shaklee

Banyak faedah yg akan anda perolehi. Antaranya:-
●Dapat membeli produk shaklee dengan harga ahli & akan mendapat point bg setiap produk.
●Menerima penerbitan tertentu Shaklee.
●Bonus Peribadi bulanan yg dibayar oleh Shaklee (jika layak).
●Bonus Kepimpinan akan dibayar oleh Shaklee seperti selayaknya sehingga 6 paras Pemimpin Jualan.
●Bonus Program Insentif Istimewa akan dibayar oleh Shaklee seperti selayaknya.
●Menyertai Program Subsidi Kereta Shaklee.
●Menyertai seminar, persidangan dan konvensyen.
●Layak menyertai program insentif tambahan yang akan diumumkan dari semasa ke semasa.
●Boleh menaja orang lain.
●Boleh menyertai Program Tajaan Antarabangsa.
●Pengiktirafan peribadi dalam penerbitan Shaklee, majlis penganugerahan & konvensyen Shaklee.
●Latihan secara online & offline.
●Layak untuk perlantikan ke pangkat tertentu.
★Pesanan melalui sistem online lebih mudah serta menjimatkan masa.
★Pihak Shaklee akan membuat penghantaran terus kepada pelanggan melalui courier service.
★Shaklee menawarkan 3C (Cash, Car, Convention)
   •CASH (bonus & insentif)
   •CAR (insentif kereta)
   •CONVENTION (percutian antarabangsa)
   •serta peluang mengerjakan umrah secara percuma bagi muslim
★Bisnes ini sesuai dilakukan secara fulltime atau part time. Bila-bila masa & dimana-mana sahaja.
★Anda tidak perlu menyimpan stok atau membuka kedai kerana semuanya secara online.
★Anda akan didedahkan dengan marketing plan & banyak lagi.
★Kami juga mempunyai group Whatsapp & secret group FB khas untuk pengedar kami bagi memudahkan komunikasi.
★Kelas secara offline & online juga disediakan bagi mereka yg ingin hadir sahaja. Tiada paksaan. Dibenarkan juga membawa anak2.


Mudah je kan. Kepada yang berminat anda boleh hubungi kami untuk keterangan lanjut:

Pengedar Shaklee Kuala Lipis dan Seluruh Malaysia
Roziah Muhammad Nor
ID: 890962
Facebook Page: Syafiyah Vita Shoppe
Instagram: syafiyahvitashoppe

0129755310 (whatsapp/wechat/telegram)

No comments:

Post a Comment