Saturday, 7 March 2015

Som Tam Suhun

Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Every weekend memang tak lekat kat rumah. Kadang-kadang plan nak lepak rumah je tapi ada je program. Minggu nih nak cari lampu nak letak rumah baru. Nak settle lampu dan cuci lepas tuh boleh sewakan.

My happy family


Lunch hari nih nak makan kat Pak Boh Kopitiam. Last week teringin nak makan Som Tam Suhun. Memang sedap sekali try yang officemate punya terasa macam best. So tadi kali kedua la makan. Rasa tetap sama. Masam, masin, pedas.

Som Tam Suhun


Rasa macam nak try buat. Terus gigih google resepi. Nak try nanti tapi tak tau lah jadi ke tak. Almaklum la anak jati Pahang. Tak berdarah Thailand. Hihi. Rasa sekali mesti nak lagi.

Tengok bahan-bahan senang je. Ada bawang besar, udang, sotong, daun ketumbar, suhun, udang kering. Yang jadi masam tuh tak tau guna apa. Limau ke sos ikan ke tak tau la. Rasa tak puas makan. Nanti repeat lagi.

Bab makan tak pernah puas. Hihi ^_^


Jika berminat nak mencuba sendiri PRODUK SHAKLEE boleh hubungi saya:

Pengedar Shaklee Kuala Lipis dan Seluruh Malaysia
Roziah Muhammad Nor
Double SR Enterprise ( CT 0028861-M )
ID: 890962
Instagram: syafiyahvitashoppe
Emel: syafiyahvitashoppe@yahoo.com
0129755310 (whatsapp/wechat/sms)

No comments:

Post a Comment