Saturday, 23 May 2015

Turun 30kg Dalam Masa 4 Bulan

Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Nak turunkan berat badan bukan mudah jika kita tak betul-betul nekad untuk turunkan berat. Lagi-lagi kalau nafsu makan kita sukar dikawal. Tapi jangan risau anda pasti boleh turunkan berat badan anda tanpa perlu berlapar.

Cie nak kongsikan tips untuk turunkan berat sebanyak 30kg dalam masa 4 bulan. Serius memang berjaya dan kini maintain berat badan.

Cie pernah jumpa Kak Dilla nih masa Wellness Workshop kat Palm Garden awal bulan hari tu. Tak tau pun asalnya Kak Dilla mempunyai berat badan berlebihan. Ada la berborak masa tengah tunggu giliran nak buat blood test tu. Selepas balik dari workshop, chit chat kat group whatsapp masa tu Kak Dilla kongsikan masalah berat badan dia.

Cie nak kongsikan tips untuk turunkan berat sebanyak 30kg dalam masa 4 bulan. Serius memang berjaya dan kini maintain berat badan.


Memang sungguh tak sangka. Kalau ikutkan macam tak boleh nak turun je berat kalau dah berlebihan sangat tapi kuasa Allah dengan asbab makan Shaklee Kak Dilla berjaya turunkan berat badan beliau. Bayangkan dari 82 kg turun kepada 52kg dalam masa 4 bulan je. Wah memang terkejut sangat.

So kepada sesiapa yang mempunyai berat badan yang berlebihan jangan risau. Jika anda nekad dan berusaha dengan gigih Insyaallah pasti boleh turunkan berat badan anda. Masalah berat badan yang berlebihan boleh menjurus kepada masalah kesihatan. Penyakit pun bermacam-macam jenis boleh menyerang kita. Elok la kita jaga kesihatan, jaga pemakanan kita supaya berat badan terkawal.

Jom Cie bantu anda untuk turunkan berat badan secara sihat tanpa perlu berlapar.


Jika berminat nak mencuba sendiri PRODUK SHAKLEE boleh hubungi saya:

Pengedar Shaklee Kuala Lipis dan Seluruh Malaysia
Roziah Muhammad Nor
Double SR Enterprise ( CT 0028861-M )
ID: 890962
Facebook Page: Petua Nak Kurus
Instagram: ROZIAH_MUHAMMAD_NOR
Emel: syafiyahvitashoppe@yahoo.com
0129755310 (whatsapp/wechat/sms)

Daftar Keahlian Sila Isi: BORANG KEAHLIAN SHAKLEE

No comments:

Post a Comment