2
Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Kalau anda berkunjung ke Pengakalan Balak atau Masjid Tanah jangan lupa singgah kat Kopitiam Balak nih. Cie suka dengan suasana kopitiam nih. Rasa selesa je kalau kita melepak kat situ. Senang je nak cari lokasi kopitiam nih. Sebelah je dengan balai polis Pengkalan Balak.









Cie tak makan pun masa datang kat sana. Dah lunch kat resort. Just temankan anak-anak dan husband je lunch. Mereka pun breakfast dah kat situ. So repeat lagi lunch pulak. Menu yang ada pun simple je tapi susun atur kopitiam tuh sangat menarik. Teringin nak ada kopitiam macam tuh. Hihi. Insyaallah satu hari nanti.









Yang paling Cie suka tengok ada satu kerusi untuk kanak-kanak. Unik la sebab sebelum nih pergi makan kat mana pun takde sedia kerusi kanak-kanak. Yang ada baby chair je. Suka sangat la kakak duduk situ. Ibu lagi teruja tengok. Hahaa.







Husband i order nasi goreng siap bawak bekal sambal hitam pahang. Layan jugak makan nasi goreng dengan sambal hitam. Terangkat tau. Makanan tak sedap pun jadi sedap. Hihi. Pstttt kalau nak try order la dari daku. Untuk anak-anak order french fries je. Tuh pun tak habis.




Sebelum balik sempat lagi posing kat depan kopitiam tuh. Buat kenangan.




Sekian sahaja alkisah Kopitiam Balak. Kalau sampai ke sana singgah la kat sana ye. Service sangat cepat. 




Jika berminat nak mencuba sendiri PRODUK SHAKLEE boleh hubungi saya:

Pengedar Shaklee Kuala Lipis dan Seluruh Malaysia
Roziah Muhammad Nor
Double SR Enterprise ( CT 0028861-M )
ID: 890962
Facebook Page: Petua Nak Kurus
Instagram: ROZIAH_MUHAMMAD_NOR
Emel: syafiyahvitashoppe@yahoo.com
0129755310 (whatsapp/wechat/sms)

Daftar Keahlian Sila Isi: BORANG KEAHLIAN SHAKLEE

Post a Comment Blogger

  1. not bad jugala tempatnya. hehehe nnati in shaa ALLAH boleh datang sana

    ReplyDelete

 
Top