Breaking News

Friday, 21 August 2015

Cendol Sawit Kuala Lipis

Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Petang-petang camnih kalau pekena air sejuk-sejuk, ais banyak-banyak, ice blended memang nyaman la tekak kan. Lepas balik beli barang dapur tadi singgah sekejap kat Sue Cendol Sawit nih. Korang pernah rasa tak cendol sawit? Tang mana yang ada sawit tak sure la pulak. Dalam cendol nih ada jagung manis yang dalam tin, kacang merah dalam tin, cendol, air gula, santan. Maybe santan tuh santan kelapa sawit kot. Hihihi. Harga sebekas nih RM2.50.


cendol santan kelapa sawit




Kalau korang datang ke Kuala Lipis try terjah gerai nih kat terminal Kuala Lipis. kalau nampak lori hijau tuh betul la gerai cendol tuhla. Kat situ ada jugak jual keropok lekor, pisang goreng, popia goreng dan kuih-kuih lain pun ada. Rasa cendol nih sedap sangat. Kat situ pun ada cendol pulut jugak. Cendol pulut belum pernah cuba lagi. Maybe next time pulak cuba.




Jika berminat nak mencuba sendiri PRODUK SHAKLEE boleh hubungi saya:

Pengedar Shaklee Kuala Lipis dan Seluruh Malaysia
Roziah Muhammad Nor
Double SR Enterprise ( CT 0028861-M )
ID: 890962
Facebook Page: Syafiyah Vita Shoppe
Instagram: ROZIAH_MUHAMMAD_NOR
Emel: syafiyahvitashoppe@yahoo.com
0129755310 (whatsapp/wechat/sms)

Daftar Keahlian Sila Isi: BORANG KEAHLIAN SHAKLEE














Popular Posts

Blog Archive