Friday, 28 August 2015

Sertai Keahlian Drypers Club

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Beberapa bulan yang lepas Cie ada terperasan post someone tapi tak ingat kat mana. Rakan blogger jugak rasanya. Dia share tentang sertai keahlian Drypers Club. Sungguh kesian sebab Cie tak tau pun. Kalau tau dulu dah berlambak point I collect tau. Sejak dari kakak lahir sampai la ke adik memang guna drypers. Pernah juga guna pampers lain tapi tak sesuai dengan kulit anak-anak.

So bila dah tau nih gigih la mendaftar. Yang best selepas mendaftar kita akan diberikan sebuah beg galas. Comel tau begnya. Boleh la untuk letak pampers dan baju 2 3 helai. Masa mula-mula sampai dulu tuh berebut jugak 2 beradik tapi lama-lama semua buat tak kesah je dah kat beg tuh.





Daftar Untuk Sertai Drypers Club

Mudah je nak daftar. Ala macam yang korang mula-mula buat akaun facebook dulu tuh la. Ikut je simple step yang disediakan. Buka website Drypers kemudian sign up je. Percuma je tau. Nanti dapat la hadiah backpack comel.





Nanti bila dah join boleh collect point then boleh tebus dengan barangan yang pihak drypers tawarkan. Kali pertama tebus baru nih dapat la tebus 2 pack pampers kakak dan adik. Sebelum nih tak tau pun ada nombor kat dalam plastik drypers tuh. Nombor tuh la kod untuk kumpulkan point. Setiap kod tuh ada nilai point yang berbeza mengikut size drypers. So lepas nih u ols jangan la terus buang je plastik bila dah habis. Pastikan ambil nombor dulu then nanti daftar untuk collect point kat dalam akaun ahli drypers kita. Seronok pulak bila dapat tebus kan. Misi seterusnya nak collect lagi banyak point.



Jika berminat nak mencuba sendiri PRODUK SHAKLEE boleh hubungi saya:

Pengedar Shaklee Kuala Lipis dan Seluruh Malaysia
Roziah Muhammad Nor
Double SR Enterprise ( CT 0028861-M )
ID: 890962
Facebook Page: Syafiyah Vita Shoppe
Instagram: ROZIAH_MUHAMMAD_NOR
Emel: syafiyahvitashoppe@yahoo.com
0129755310 (whatsapp/wechat/sms)

Daftar Keahlian Sila Isi: BORANG KEAHLIAN SHAKLEE

No comments:

Post a Comment