Thursday, 7 January 2016

MR. D.I.Y Kuala Lipis

Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Tahun lepas MR. D.I.Y Kuala Lipis mula dibuka. Pelbagai barangan kelengkapan rumah ada dijual di situ. Senang la nak membeli-belah. Cie ni suka sangat masuk MR. D.I.Y walaupun kadang-kadang tak beli pun. Tengok-tengok je. Haha. Terapi mata kot. Stress kerja kat office, time lunch break cuba pergi ke MR. D.I.Y confirm hilang stress tau. Hihi.








Ok la nampak la maju sikit kat Kuala Lipis ni. Harap-harap bertahan lama la. Senang nak membeli-belah. Kalau tak kena turun KL la baru jumpa Mr. D.I.Y atau kat Bentong dan Jerantut pun dah ada dibuka. Dulu pernah berangan nak buka. Hihi. Tup tup dah ada yang buka.

3 comments: