0
Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Hari keempat program detoks. Walaupun hari-hari agak goyah. Hahaha. Tapi demi buang toksin layan jela. Nafsu tu buang jauh-jauh tau.

menu detoks hari keempat

Sarapan: energizing soy protein plain je. Kenyang tau. Lunch pun lambat sikit tadi. Makan buah je.

Tengahari: sawi hijau + kobis bulat + bunga kobis + carrot + celery + bawang besar + bawang putih. Rebus je. Letak garam sikit dan black pepper. Alfalfa 5 biji selepas makan.

Petang: makan buah je kalau lapar. Memang lapar pun. Hihi.

Malam: meriah u ols. Omelette sayur. Bayam + bunga kobis + carrot + tomato + celery + telur + chesdale. Kenyang. Alfalfa selepas makan 5 biji. Herblax 4 biji sebelum tidur.

Agak goyah iman apabila menjengah hari ke 5. Hahaha. Tapi sayur jadi menu wajib. Bila tak follow sangat menu detoks tu berat memang takkan naik dan takkan turun. So better follow je. Hari pertama hingga hari keempat sayur dan buah je boleh makan. Hari ke 5 baru lah makan ikan atau ayam tapi sayur dan buah jangan skip. Wajib jadi menu utama.

So esok nak start makan sayur dan buah sahaja sebab berat i belum capai target lagi. Dah capai target nanti baru boleh start makan macam biasa dan akan lebih kepada menu 'eat clean' supaya berat maintain dan pengambilan suplemen jangan sesekali skip. Memang kena ambil secara konsisten.

Berminat nak dapatkan SET DETOKS SHAKLEE boleh whatsapp 012-9755310.

Post a Comment Blogger

 
Top