Saturday, 6 August 2016

Menu Detoks Hari Keenam

Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Masuk hari keenam dah berdetoks hari ini. Walaupun tak follow sangat menu detoks yang sebenar akhirnya berjaya hapuskan 2 kilogram berat. Agak terkejut juga la.


Pagi naik penimbang terkejut tengok 2 kilogram turun walaupun asyik 'cheat'. Tu la betapa penting pengambilan suplemen ye.

Sarapan: mewah sangat i makan nasi lemak u ols tapi 1/2 bungkus je share dengan anak-anak. Baru ni la makan nasi setelah 5 hari tak makan nasi. 
Tengahari: sup ayam, sayur kobis + taugeh dan kerabu mangga. Nasi tak makan pun. Alfalfa 5 biji.

Petang: sambil update blog dan ig sambil makan anggur.

Malam: tak malam pun lagi 6 lebih dah makan. Yong tau fu. Lama dah nak makan kebetulan ada kat kedai tu terus order. Alfalfa 5 biji. Herblax 3 biji sebelum tidur.

Tak follow sangat menu detoks tapi alhamdulillah turun juga. Esok dah hari ke tujuh. Tak sedar je sekejap masa berlalu.

Tapi tetap nak teruskan menu detoks. Shopping dah sayur dan buah penuh fridge. Hihi.

Berminat nak dapatkan SET DETOKS SHAKLEE boleh whatsapp 012-9755310.

No comments:

Post a Comment