Set Kurus Shaklee - BLOG ROZIAH MUHAMMAD NOR

Tuesday 27 September 2016

Set Kurus Shaklee

Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Ramai yang nak turunkan berat badan tapi masih tak berjaya disebabkan oleh nafsu makan yang tidak dapat dikawal. Nak kawal nafsu makan ni la agak susah tapi jangan risau dengan adanya SET KURUS SHAKLEE Insyaallah masalah anda akan selesai.Set Kurus Shaklee


3 produk nih berfungsi sebagai

Alfalfa Complex: menyingkirkan lemak dan kolesterol. Kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok, darah tinggi. Hanya alfalfa sahaja mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.

Lecithin: menghalang obesiti. Mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang. Bertindak sebagai "pembersih" salur darah, pengambilan tambahan membantu mengemulsi dan metabolisma lemak, kolesterol dan trigliserid didalam tubuh.

Herb-lax: mengempiskan perut dan mengurangkan penyerapan lemak. Mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan.

Tapi pemakanan u ols kena la jaga jugak. Kurangkan makanan berlemak, berminyak. Banyakkan makanan kukus, rebus, panggang.

Kalau u ols nak try boleh whatsapp 0129755310. Nak tanya harga pun whatsapp ye kita tak display harga.

012.975.5310
012.975.5310
012.975.5310


No comments:

Post a Comment