0
Assalamualaikum. Salam Sejahtera.

Malam kelmarin group Shaklee duk bercerita tentang Shaklee Car Bonus. Salah satu bonus yang Shaklee tawarkan kepada semua pengedar mengikut kelayakan. Ramai dah team kami yang dapat. Tapi belum ada rezeki Cie nak dapat car bonus. InsyaAllah masih berusaha dengan gigih.

shaklee car bonus
Gambar: website bmw


Yang best car bonus Shaklee ni kita bukan dapat kereta tau. Kita cuma dapat duit je so terpulang la kita nak beli kereta, rumah, melancong, umrah atau apa-apa jela kita nak buat dengan duit bonus tu. Best kan? So kita takde la terikat kena wajib beli kereta.

Cie target bulan Mei 2018 dapat bonus kereta. Tolong doakan Cie ye.
Next
This is the most recent post.
Previous
Older Post

Post a Comment Blogger

 
Top