Testimoni Youth Shaklee

TESTIMONI YOUTH  | SKIN CARE BY SHAKLEE

Walaupun Youth Skin Care By Shaklee ni baru je ada di Malaysia pelbagai tindakbalas positif dan Testimoni Youth dari pengguna yang telah menggunakan Youth Shaklee. Rata-rata sangat berpuas hati dengan hasil yang diperolehi selepas menggunakan set ini.

Sejak launch 1 Mac 2018 hari tu set Youth Shaklee ni dah 2x out of stock. Punya la banyak Shaklee masukkan stok habis licin. Semua pakat nak kulit cantik sebelum raya tak lama lagi. Tambahan pula Shaklee ada buat offer sepanjang Mac ni so bertambah-tambah laris la semua pakat nak grab offer.

Jom kita tengok TESTIMONI YOUTH mereka yang dah gunakan YOUTH.






testimoni youth shaklee
testimoni Cie sendiri yang dah guna youth almost 2 weeks

testimoni youth shaklee
parut makin pudar selepas penggunaan youth 


testimoni youth shaklee


testimoni youth shaklee


testimoni youth shaklee


testimoni youth shaklee


testimoni youth shaklee


testimoni youth shaklee


testimoni youth shaklee



Youth Shaklee sesuai untuk semua jenis kulit dan semua peringkat usia. Lelaki pun boleh guna tau. Ramai je pengguna lelaki yang dah gunakan Youth ni.

Youth ni adalah sebuah revolusi. Dengan 8 paten dan paten-diproses, setiap produk Youth diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, sama ada ianya cara hidup, kerosakan persekitaran atau penuaan semulajadi.

100% para wanita mempunyai kulit yang kelihatan lebih muda, dengan penambahbaikan hanya dalam 7 hari, dan dengan penggunaan yang berterusan, 2/3 telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda.

INDEKS USIA KULIT

Dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa, Indeks Usia Kulit mengukur kehadirantanda-tanda utama penuaan dengan data klinikal berasaskan fakta:

  • KEDUTAN KULIT
  • SAIZ PORI
  • TONA KULIT
  • KEANJALAN
  • TEKSTUR KULIT
  • HIPERPIGMENTASI
  • SERI KULIT
  • KEKENDURAN
Terdapat 1500 senarai bahan kimia yang Shaklee tidak gunakan dalam formulasi Youth ni. Terlalu banyak untuk disenaraikan. So ni antaranya:

  • PEWANGI SINTETIK
  • PARABEN
  • MERKURI
  • LOGAM BERAT
  • PEWARNA SINTETIK
  • BAHAN-BAHAN DARI HAIWAN
  • TAR ARANG
  • TALKUM
  • PELARUT

So korang jangan lepaskan peluang untuk grab offer bulan ni. Sangat berbaloi tau. Klik je gambar dibawah untuk terus direct ke whatsapp Cie.

http://www.wasap.my/60129755310/promoyouthshaklee

Share this article:

No comments:

Post a Comment