Testimoni Youth Shaklee

TESTIMONI YOUTH SHAKLEE | SKINCARE


Kali ni Cie nak share TESTIMONI YOUTH SHAKLEE Cie sendiri. Alhamdulillah Cie sendiri sudah rasai kesan dari mengamalkan pemakaian skincare Youth Shaklee sejak bulan Februari 2018.



Sebelum pakai Youth Shaklee kulit Cie memang agak banyak jerawat, berparut, pori terbuka serta kulit berminyak.




Masa mula pakai Cie kena healing sikit habis muka macam kena ruam. Bukan setakat tu je gatal pulak tu. Masa tu ada rasa nak give juga tapi Cie tetap teruskan. Orang lain elok je berkesan takkan tak sesuai pulak untuk kulit Cie kan. So Cie terus je pakai sampai la ianya kembali normal.




Kat dahi dulu banyak parut. Parut yang memang tak tanggal tanpa bantuan Youth. Alhamdulillah konsisten guna Youth akhirnya parut degil pun boleh hilang.



Dulu pun kulit sebelah bawah pipi memang jerawat teruk, tinggal kesan parut yang memang susah sangat nak hilang. Akhirnya hilang juga setelah sekian lama. Jerawat pun tak naik dah sebelah situ. Kalau tak dulu memang seksa jiwa raga. Jerawat naik banyak dan gatal. Kerap juga la tergaru-garu.


Alhamdulillah akhirnya kulit muka bertambah pulih dengan bantuan Youth Shaklee. Sebelum ni pakai la skin care apa pun memang takde kesan langsung. So far Cie sangat berpuas hati. Kulit Cie dah semakin baik, kulit dah kurang berminyak, pori juga semakin tertutup, parut degil pun sudah mulai berkurangan dan hilang.

So kalau korang ada masalah kulit yang teruk seperti jerawat, jeragat, parut yang susah nak hilang Cie sangat cadangkan pengambilan Youth.

Sebelum ni tengok Testimoni Youth orang lain je. Tapi bila sendiri dah guna dan rasai sendiri kesannya alangkah gembira tak terkata. Syukur sangat. Berbaloi husband belanja beli 1 full set masa mula-mula launching dulu.

Kalau korang berminat nak tau lebih lanjut tentang Youth Skincare boleh whatsapp Cie. Klik saja link akan terus ke whatsapp Cie 012-9755310

Sebarang pertanyaan tentang produk Shaklee anda boleh terus menghubungi Cie melalui WHATSAPP (klik saja link) atau klik gambar dibawah.


Share this article:

1 comment:

  1. BROKER TERPERCAYA
    TRADING ONLINE INDONESIA
    PILIHAN TRADER #1
    - Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
    - Sistem Edukasi Professional
    - Trading di peralatan apa pun
    - Ada banyak alat analisis
    - Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
    - Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
    Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
    Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
    Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
    Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

    Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

    ReplyDelete