5 Golongan Yang Sesuai Ambil Omega Guard Shaklee - BLOG ROZIAH MUHAMMAD NOR

Saturday 23 February 2019

5 Golongan Yang Sesuai Ambil Omega Guard Shaklee

OMEGA GUARD SHAKLEE


Minyak OMEGA-3 dalam OMEGA GUARD SHAKLEE diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies).Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik.

Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee juga mengandungi 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan. Sangat berbeza daripada produk Omega-3 dipasaran kerana Omega Guard Shaklee satu-satunya minyak ikan Omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.

OMEGA GUARD SHAKLEE adalah minyak ikan terbaik di dunia. Banyak kebaikan dan keistimewaan Omega Guard Shaklee ini. Ia boleh diamalkan untuk seisi keluarga.


SIAPA YANG SESUAI CONSUME OMEGA GUARD SHAKLEE?

#1 IBU MENGANDUNG SESUAI CONSUME OMEGA GUARD SHAKLEE#2 KANAK-KANAK SESUAI CONSUME OMEGA GUARD SHAKLEE#3 MASALAH BERAT BADAN SESUAI CONSUME OMEGA GUARD SHAKLEE#4 IBU MENYUSU SESUAI CONSUME OMEGA GUARD SHAKLEE#5 WARGA EMAS DAN MEREKA YANG ADA MASALAH KESIHATAN SESUAI CONSUME OMEGA GUARD SHAKLEEJika anda berminat ingin mencuba Omega Guard Shaklee boleh hubungi Cie melalui whatsapp. Klik saja 012.975.5310 atau klik gambar dibawah.

No comments:

Post a Comment