Seminar Master Of The Game 2.0

SEMINAR BISNES SHAKLEE | SMOTG2.0


Pada 12 Januari yang lepas Cie dan seorang cucu bisnes Shaklee Cie iaitu Farah telah sertai satu seminar yang dikelolakan oleh Master Hasifah under group RYG bertempat di Laman Kayangan Shah Alam. Alhamdulillah kami yang bukan under group beliau juga diberi peluang untuk menyertai seminar yang sangat menaikkan semangat kami.

Memang semangat tu lain macam bila balik dari seminar ni. Banyak ilmu baru yang Cie belajar. Nak berjaya dalam bisnes kena banyak menuntut ilmu. Tak boleh harapkan upline saja untuk suap kita dengan ilmu. Kita sendiri yang kena gerak cari ilmu sebab ini bisnes kita. Kita buat kita akan dapat.

Semangat bertambah berkobar bila dengan rahsia kejayaan Master Farihah. Rasa macam berapi je bila dengar. Semoga kejayaan pasti menjadi milik Cie juga.

Walaupun sebelum sampai ke Shah Alam, Cie diuji dengan kehilangan cermin mata. Nanti Cie cerita kat entry lain. Namun tidak mematahkan semangat Cie untuk hadir seminar.

full house punya la ramai yang join nak register sampai kena beratur

ini la Farah cucu Shaklee Cie. dalam bisnes Shaklee downline kami panggil anak cucu supaya lebih mesra

full dewan dengan peserta yang semuanya nak mengubah hidup

sebelum seminar start kita wefie dulu. mata tanpa cermin mata yang hilang. ada alkisahnya nanti cie share

bekalan untuk seminar supaya tak mengantuk. minum cinch tea memang buat mata jadi segar bugar

wefie lagi kami ni. hihi

ni super duper upline Cie memang sangat hebat dah. berpuluh ribu kot ahli under beliau.

lunch punya la meriah dan sangat sedap

daku hanya pakai contact lens selepas husband dah belikan

minum petang pun meriah

sebelum balik kasi pose satu kali dulu. hihi. meriah betul punya la ramai orang

ni kat luar Laman Kayangan

dah siap seminar so nak balik dah abadikan gambar kenangan bersama dulu

pakai camera handphone farah terus jadi licin kulit i. hahaha


Share this article: