Selamat Hari Ibu - BLOG ROZIAH MUHAMMAD NOR

Sunday 12 May 2019

Selamat Hari Ibu

SELAMAT HARI IBU 2019

Selamat Hari Ibu buat semua yang begelar ibu, mama, mummy, umi, bonda, mak dan apa jua gelaran buat mereka yang banyak berkorban untuk kita sejak mengandung, melahirkan, membesar, mendidik dan segala pengorbanan yang sukar untuk dibalas.

Selamat Hari Ibu

Jasa dan pengorbanan seorang ibu memang terlalu sukar untuk dibalas. Pengorbanan ibu melahirkan kita dengan bertarung nyawa. Berjaga siang dan malam untuk menjaga kita ketika kita sakit dan memerlukan belaian seorang ibu. Sungguh besar jasa dan pengorbanan ibu.

Al-Fatihah buat bonda Cie. Zainab binti Mohd Zhin yang dah hampir 9 tahun pergi mengadap ilahi. Hanya doa mampu ku kirimkan buat mu MAK.

Buat anda yang masih mempunyai ibu, hargai segala jasa dan pengorbanan ibu sementara mereka masih ada. Raikan hari ibu setiap hari tak semestinya pada hari ibu. Hadiahkan ibu anda sesuatu yang istimewa sebagai contoh PENJAGAAN KESIHATAN LUARAN DAN DALAMAN SERTA PENJAGAAN KULIT supaya ibu sentiasa sihat, bertenaga dan sentiasa kelihatan awet muda.

HADIAH HARI IBU


Masih tercari-cari hadiah untuk diberikan kepada ibu? Jangan risau ye. Cuba buat kelainan dengan hadiahkan ibu SET PENJAGAAN KESIHATAN DAN KECANTIKAN.

Disini Cie cadangkan 3 set yang anda boleh berikan kepada ibu anda dan dapat penjimatan berganda.


SHAKLEE WELCOME SET DAILY ESSENTIAL

Yang mengandungi Vivix, ESP, Vita-Lea, B-Complex, Sustained Release Vita-C Plus dan Omega Guard yang memang sangat sesuai untuk kesihatan menyeluruh ibu anda. Untuk 1 set ni hanya RM736.20 (HARGA ASAL: RM1022.50) dan anda akan dapat PERCUMA KEAHLIAN, PERCUMA PENGHANTARAN, PERCUMA PAPER BAG, BONUS 5% dan lain-lain faedah yang Shaklee tawarkan. Klik gambar untuk keterangan lanjut.


SHAKLEE WELCOME SET DAILY ESSENTIAL


SHAKLEE WELCOME SET YOUTH

Mengandungi Cleanser, Toner, Moisturizer SPF50 dan Night Cream. Sesuai untuk ibu-ibu yang ingin menjaga kecantikan luaran. Mungkin ada masalah jeragat, penuaan dan masalah-masalah kulit yang lain. Promosi kali ini hanya berharga RM612.00 (HARGA ASAL: RM850.00) dan anda akan dapat PERCUMA KEAHLIAN, PERCUMA PENGHANTARAN, PERCUMA PAPER BAG, BONUS 5% dan lain-lain faedah yang Shaklee tawarkan. Kegunaan 1 set ini sehingga setahun. Klik gambar untuk keterangan lanjut.

SHAKLEE WELCOME SET YOUTH


SHAKLEE WELCOME SET VIVIX

Dengan pembelian 2 botol Vivix hanya perlu bayar RM684.00 (HARGA ASAL: RM950.00) dan anda akan dapat PERCUMA KEAHLIAN, PERCUMA PENGHANTARAN, PERCUMA PAPER BAG, BONUS 5% dan lain-lain faedah yang Shaklee tawarkan. Klik gambar untuk keterangan lanjut.

SHAKLEE WELCOME SET VIVIX


JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MEMBUAT PESANAN PRODUK SHAKLEE ATAU MENYERTAI KEAHLIAN SHAKLEE BOLEH KLIK LINK DIBAWAH


WHATSAPP 
KLIK LINK   012.975.5310
KLIK LINK   012.975.5310
KLIK LINK   012.975.5310

ATAU

KLIK GAMBAR DIBAWAH INI UNTUK PESANAN TERUS KE WHATSAPP KAMI

↓↓↓↓↓↓


↓↓↓↓↓↓

JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MENYERTAI SHAKLEE ANDA BOLEH KLIK LINK DIBAWAH INI

↓↓↓↓↓↓