Pengedar Shaklee Perlis | Ready Stock - BLOG ROZIAH MUHAMMAD NOR

Saturday 11 January 2020

Pengedar Shaklee Perlis | Ready Stock

PENGEDAR SHAKLEE PERLIS DIPERLUKAN SEGERA!


Pengedar Shaklee Perlis
ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA.

Kami merupakan Pengedar Shaklee di Perlis dan seluruh negeri di Malaysia termasuk Sabah, Sarawak, Singapore dan Brunei. Kami menyediakan perkhidmatan penghantaran secara PERCUMA di seluruh Perlis serta beberapa kawasan di negeri lain juga.

Walaubagaimanapun kami juga menyediakan khidmat pos dan kos pengeposan HANYA RM10 ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Kami sentiasa menghubungkan anda dengan jaringan Pengedar Shaklee yang berhampiran dengan anda. Sila hubungi kami melalui whatsapp (klik saja link akan terus ke whatsapp kami) 012.975.5310 untuk kami hubungkan anda secara terus kepada pengedar kami yang berhampiran anda.

Kami juga sedang mencari mereka yang berminat untuk menjadi Pengedar Shaklee di beberapa negeri di seluruh Malaysia. Jika anda berminat anda boleh hubungi kami melalui whatsapp (klik saja link akan terus ke whatsapp kami) 012.975.5310 atau anda boleh terus JOIN US (klik saja link akan terus masuk ke web pendaftaran ahli).


Kami sedang mencari Pengedar Shaklee Perlis di daerah berikut:

Pengedar Shaklee Arau

Pengedar Shaklee Jejawi

Pengedar Shaklee Kuala Perlis

Pengedar Shaklee Sena

Pengedar Shaklee Kangar

Pengedar Shaklee Padang Besar

Pengedar Shaklee Simpang Empat

Pengedar Shaklee Wang KelianJIKA ANDA BERMINAT UNTUK MEMBUAT PESANAN PRODUK SHAKLEE ATAU MENYERTAI KEAHLIAN SHAKLEE BOLEH KLIK LINK DIBAWAHNo comments:

Post a Comment