Promosi Shaklee Januari 2020 - BLOG ROZIAH MUHAMMAD NOR

Saturday 4 January 2020

Promosi Shaklee Januari 2020

PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2020

promosi shaklee januari 2020

Alhamdulillah syukur dalam tak sedar kita dah melangkah masuk ke tahun 2020. Ingat lagi masa kecil dulu kita selalu didedahkan dengan WAWASAN 2020. Sekarang kita dah pun masuk ke tahun 2020. Sekejap je masa berlalu.

Jadi seperti biasa la untuk PROMOSI SHAKLEE JANUARI 2020 ni Shaklee tawarkan bermacam-macam jenis promosi yang sangat menguntungkan.

#1 PROMOSI OMEGA GUARD SHAKLEE

PROMOSI OMEGA GUARD SHAKLEE
POSTER CREDIT TO: MASTER AMIR MAESTRO

Omega Guard Shaklee adalah minyak ikan terbaik di dunia. Banyak kebaikan dan keistimewaan Omega Guard ini. Ia boleh diamalkan seisi keluarga. Omega-3 terdiri daripada EPA dan DHA. Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pelbagai tugas DHA kepada tubuh badan kita.

BELI 2 BOTOL OMEGA GUARD DAPAT DISKAUN 5% (HARGA PASARAN: RM258.88)

BELI 8 BOTOL OMEGA GUARD DAPAT PERCUMA 1 BOTOL OMEGA GUARD, PERCUMA KEAHLIAN, PERCUMA PENGHANTARAN DAN BONUS 5% (HARGA: RM828.40)

INFO OMEGA GUARD BOLEH BACA SINI: OMEGA GUARD
TESTIMONI OMEGA GUARD BOLEH BACA SINI: TESTIMONI OMEGA GUARD

#2 PROMOSI ZINC PLUS

PROMOSI ZINC PLUS SHAKLEE
POSTER CREDIT TO MASTER AMIR MAESTRO

Zink merupakan salah satu mineral yang penting untuk tubuh badan kita. Ia adalah mineral surih yang penting dan mempunyai pelbagai fungsi kepada tubuh badan kita yang mana ianya tidak boleh dihasilkan daripada badan. Ia perlu diambil dari diet harian.

BELI 1 BOTOL ZINC PLUS DAPAT PERCUMA 1 BOTOL (HARGA PASARAN: RM56.25)

INFO ZINC PLUS BOLEH BACA SINI: ZINC PLUS
TESTIMONI ZINC PLUS BOLEH BACA SINI: TESTIMONI ZINC PLUS

#3 PROMOSI YOUTH SKINCARE

PROMOSI YOUTH SKINCARE
POSTER CREDIT TO MASTER AMIR MAESTRO

Youth Skincare adalah sebuah revolusi. Dengan 8 paten dan paten-diproses, setiap produk Youth diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, sama ada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran atau penuaan semulajadi.

Produk penjagaan kulit muka Shaklee iaitu YOUTH ini dijamin 100% SEMULAJADI (natural base), BEBAS PARABEN, BEBAS MERCURY, BEBAS PHTALATES dan BEBAS dari HYDROQUINON.

BELI PRODUK YOUTH BERNILAI 200UV DAPAT PERCUMA RADIANCE C+E YANG BERNILAI RM412.50, DAPAT PERCUMA KEAHLIAN, DAPAT PERCUMA PENGHANTARAN, DAPAT BONUS 5%.

INFO YOUTH BOLEH BACA SINI: YOUTH
TESTIMONI YOUTH BOLEH BACA SINI: TESTIMONI YOUTH


JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MEMBUAT PESANAN PRODUK SHAKLEE ATAU MENYERTAI KEAHLIAN SHAKLEE BOLEH KLIK LINK DIBAWAH