Tuesday, 14 January 2020

Website Baru Shaklee

website shaklee yang baru

Pada 11 Januari 2020 yang lalu Shaklee telah launching website yang baru menggantikan website yang lama. Kalau dulu diasingkan website untuk ahli dan bukan ahli. Sekarang semua dicampur dalam 1 website je.

Memang sangat memudahkan kami dengan website yang baru ni. So tak perlu buka 2 website kalau nak cari info mengenai Shaklee. Alhamdulillah Shaklee sentiasa memudahkan semua ahli di bawah mereka. Sebab tu la sayang sangat kat bisnes Shaklee ni.

website lama shaklee
Ni la website Shaklee yang lama. Sekarang dah tak boleh guna.


website shaklee yang lama
Last guna masa ni sedih sangat dah nak bertukar website

website shaklee yang baru
ni la rupa website Shaklee yang baru




Best sangat guna website Shaklee yang baru ni mobile friendly
Tepat je 11 Januari 2020 hari tu terus buka  WEBSITE BARU SHAKLEE memang sangat best dan yang pasti sangat mobile friendly. So lebih mudah untuk access pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja asalkan ada line internet. Guna komputer, laptop, tablet, handphone semua boleh.