Thursday, 7 May 2020

Promosi Shaklee Mei 2020

Promosi Shaklee Mei 2020
Bulan ni Shaklee takde buat promosi produk satu-satu cuma promosi set sahaja memandangkan produk Shaklee banyak yang dah out of stock sepanjang musim Perintah Kawalan Pergerakan ni kerana terlalu banyak permintaan sehinggakan Shaklee Malaysia tak boleh menampung jumlah permintaan yang sangat tinggi. Dalam masa 2 hari saja 40,000 botol Vitamin C habis terjual. Tak sampai 1 jam ESP Shaklee licin.

PROMOSI WELCOME SET SHAKLEE MEI 2020

Berita baik buat anda yang dah lama sangat nak register membership Shaklee untuk dapatkan harga ahli untuk makan sendiri atau mungkin nak register untuk buat bisnes. Inilah masa yang sesuai. Shaklee extend lagi promosi ini bermula 12 Mei sehingga 31 Mei 2020 selagi stok masih ada. Promosi ini khas untuk mereka yang belum jadi ahli.

DAILY ESSENTIAL WELCOME SET

Promosi Shaklee Mei 2020

Daily Essential Set ini merupakan set asas kesihatan untuk anda yang baru mula nak mendapatkan makanan tambahan untuk mencukupkan nutrisi di dalam badan.
  1. ESP (Energizing Soy Protein) 1- 2 bulan minum
  2. B-Complex 3 - 4 bulan makan
  3. Vita-Lea 3 - 4 bulan makan
  4. Omega Guard 2 - 3 bulan makan
  5. Vita-C Plus 5 - 6 bulan makan
  6. Vivix 1 bulan makan
HARGA ASAL: RM1022.50
HARGA PROMOSI: RM736.20 (JIMAT 10%)
PERCUMA KEAHLIAN (RM35)
PERCUMA PENGHANTARAN (RM10)
BONUS 5% (RM36.35)


POSTNATAL WELCOME SET

Promosi Shaklee Mei 2020

Post Natal Set atau Set Ibu Berpantang. Tapi set adalah set asas kesihatan sahaja. Jadi mereka yang tidak berpantang juga boleh ambil seperti ibu menyusu, mereka yang nak jaga kesihatan, mereka yang ingin menjaga kecantikan, ingin tambah tenaga, ingin kawal tekanan darah dan gula, kesuburan, untuk masalah sendi dan banyak lagi la.

Set ini mengandungi:
  1. Alfalfa Complex 1 - 2 bulan makan
  2. Ostematrix 1 bulan makan
  3. Vita-C Plus 5 - 6 bulan makan
  4. Vita-Lea 3 - 4 bulan makan
  5. Omega Guard 1 - 2 bulan makan
  6. B-Complex 3 - 4 bulan makan
  7. ESP (Energizing Soy Protein) 1 - 2 bulan makan
HARGA ASAL: RM666.25
HARGA PROMOSI: RM479.70
PERCUMA KEAHLIAN (RM35)
PERCUMA PENGHANTARAN (RM10)


PRENATAL WELCOME SET

Promosi Shaklee Mei 2020

PreNatal Set ini khas untuk ibu yang sedang hamil. So boleh makan sepanjang kehamilan kerana mengandungi nutrisi yang lengkap untuk ibu hamil. Untuk makluman juga set ini bukan hanya untuk ibu hamil tetapi ianya juga boleh diambil untuk kesihatan imun, untuk turunkan berat badan, untuk ibu berpantang, untuk tambah tenaga, untuk kawal tekanan darah serta kawal gula dalam darah, untuk masalah kesuburan dan masalah sendi.

Set ini mengandungi:
  1. ESP (Energizing Soy Protein) 1- 2 bulan minum
  2. B-Complex 3 - 4 bulan makan
  3. Vita-Lea 3 - 4 bulan makan
  4. Omega Guard 2 - 3 bulan makan
  5. Vita-C Plus 5 - 6 bulan makan
  6. Ostematrix 1 bulan makan
HARGA ASAL: RM608.75
HARGA PROMOSI: RM438.30
PERCUMA KEAHLIAN (RM35)
PERCUMA PENGHANTARAN (RM10)


WELCOME SET YOUTH

Promosi Shaklee Mei 2020

Youth Starter Pack ni tersangat la murah dan berkesan. 1 set ni boleh digunakan 6 bulan hingga setahun. Bebas dari 1500 bahan kimia merbahaya, dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa, 100% vegan (berasaskan tumbuhan)
  1. Luminious Gel Oil Cleanser - 125ml
  2. Perfecting Skin Toner - 177ml
  3. Age Defense Moisturizer SPF50 - 50ml
  4. Advanced Renewal Night Cream 50ml
HARGA ASAL: RM850
HARGA PROMOSI: RM612
PERCUMA KEAHLIAN (RM35)
PERCUMA PENGHANTARAN (RM10)


PROMOSI YOUTH SET MEI 2020

Promosi Shaklee Mei 2020

Seperti biasa setiap bulan Shaklee memang buat pelbagai jenis promo. Jadi untuk bulan ini Shaklee menyediakan Promosi Youth Shaklee khas untuk semua ahli dan mereka yang baru berminat untuk dapatkan produk Youth dengan harga promosi yang sangat jimat dan berbaloi.

Youth Travel Set & Travel Case boleh dibeli dengan harga RM68.00 (harga asal: RM297.50)

Memang banyak sangat penjimatan. Anda hanya perlu beli apa-apa produk Youth 200uv dan anda berpeluang untuk membeli Youth Travel Set dan Travel Case dengan hanya membayar RM68 sahaja. Anda akan jimat sebanyak RM229.50. Anda juga layak dapat:

  • KEAHLIAN PERCUMA
  • PENGHANTARAN PERCUMA
  • BONUS SEBANYAK 5%
Untung sangat tau. Didalam Travel Set dan Travel Case itu mengandungi:
  • Cleanser 20ml
  • Toner 30ml
  • Serum 7ml
  • Night Cream 10gm
Yang best dapat case sama macam luggage cuma kecik yang muat untuk isi charger handphone, barang perhiasan wanita, peralatan make up dan pelbagai lagi la. Mudah untuk dibawa ke mana dan boleh diisi di dalam handbag atau beg kecil.


JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MEMBUAT PESANAN PRODUK SHAKLEE ATAU MENYERTAI KEAHLIAN SHAKLEE BOLEH KLIK LINK DIBAWAH






0 blogger-facebook:

Post a comment