Monday, 27 September 2021

Buy 1 Free 1 KFC Snack Plate

 KFC SNACK PLATE | BUY 1 FREE 1

Buy 1 Free 1 KFC Snack Plate


Petang tadi Cie dapat emel dari KFC Malaysia. KFC ada menawarkan 580,000 hidangan Snack Plate eksklusif untuk rakyat Malaysia yang terawal. Tawaran ini hanya untuk mereka yang dah lengkap 2 dos vaksin. 

Buy 1 Free 1 KFC Snack Plate


KFC menawarkan e-baucar untuk nikmati Buy 1 Free 1 Snack Plate hanya untuk KFC Delivery atau Self Collect sahaja.

Antara langkah yang perlu dilakukan untuk dapatkan e-baucar:

Buy 1 Free 1 KFC Snack Plate


Selepas pihak KFC dah selesai membuat pengesahan Sijil Digital Vaksinasi secara automatik akan dapat kod e-baucar tersebut dan boleh gunakan sewaktu 'checkout'.

Buy 1 Free 1 KFC Snack Plate

Terus gunakan je tadi sebab kebetulan air takde kat rumah so memang tak boleh nak masak la. Terus jela klik order Buy 1 Free 1 Snack Plate dan Cie cuma add on Cheezy Wedges je. Alhamdulillah rezeki dah complete vaksin.


Buy 1 Free 1 KFC Snack Plate
Siap request 2 wings lagi sebab anak-anak suka makan wing



Buy 1 Free 1 KFC Snack Plate
Cie add on Cheezy Wedges je

Korang yang dah complete vaksin tu boleh la claim e-baucar ni cepat-cepat sementara masih ada ni. Dapat free 1 set kan untung tu. Jimat rm15.80.

0 blogger-facebook:

Post a Comment