Pengedar Shaklee Kuala Lipis 0129755310 - BLOG ROZIAH MUHAMMAD NOR

Wednesday 16 March 2022

Pengedar Shaklee Kuala Lipis 0129755310

 PENGEDAR SHAKLEE KUALA LIPIS READY STOCK

Pengedar Shaklee Kuala Lipis

Cie adalah Pengedar Shaklee Kuala Lipis yang aktif sejak dari tahun 2012 dengan nombor ID keahlian 890962. Cie juga menjalankan khidmat COD (Cash On Delivery) ke seluruh kawasan Kuala Lipis dan kawasan berdekatan. Khidmat postage juga Cie lakukan Seluruh Malaysia termasuk Sabah, Sarawak dan Semenanjung Malaysia.

Jika anda tercari-cari Pengedar Shaklee yang aktif anda boleh terus menghubungi Cie melalui whatsapp 0129755310 (klik sahaja nombor ini dan akan terus direct ke whatsapp Cie tanpa perlu anda simpan nombor) atau boleh ke akaun Facebook Cie Roziah Muhammad Norakaun Page Facebook Pengedar Shaklee Kuala Lipis 0129755310 dan akaun Instagram Cie roziahmuhammadnor.

Cie mempunyai stok yang sedia ada (ready stockbagi memudahkan semua pelanggan untuk membeli produk Shaklee melalui Cie. Anda hanya perlu whatsapp Cie dan maklumkan stok apa yang anda nak order. InsyaAllah ada stok tersedia.

Untuk makluman anda juga Shaklee mempunyai pelbagai jenis produk kesihatan dan juga penjagaan rumah. Antaranya ialah:

  • Nutrisi ibu hamil, ibu berpantang, ibu menyusu
  • Nutrisi untuk kanak-kanak
  • Nutrisi untuk kesihatan
  • Nutrisi untuk naikkan berat badan
  • Suplemen untuk detoks dan turunkan berat badan
  • Suplemen untuk kecantikan kulit dan skincare
  • Penjagaan rumah
  • Dan banyak lagi

Yang tidak tersenarai pun ada. Anda cuma perlu maklumkan kepada Cie tentang masalah yang anda hadapi dan Cie akan cadangkan produk Shaklee yang bersesuaian dengan masalah anda.

Anda juga boleh sertai team Cie untuk jadi Pengedar Shaklee atau sertai keahlian Shaklee untuk makan sendiri pun tiada masalah jika anda inginkan penjimatan berganda.

JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MEMBUAT PESANAN PRODUK SHAKLEE ATAU MENYERTAI KEAHLIAN SHAKLEE BOLEH KLIK LINK DIBAWAH
No comments:

Post a Comment