Shaklee Business Leaders National Conference 2022

 SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022


SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022

Alhamdulillah tahun ni Cie mendapat juga jemputan dari Shaklee untuk menghadiri SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022 secara virtual.

Tak semua leader layak untuk join SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022 ni hanya leader yang berjaya efektif selama 6 bulan sepanjang tahun 2021 sahaja yang layak untuk join.

Tahun ni Cie bersama 2 orang leader under team Cie layak untuk join SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022. Sebelum ni Cie sorang saja yang layak join. Tahun 2021 bersama seorang saja leader dan tahun 2022 berjaya bawa bersama 2 orang leader under team Cie.

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022

InsyaAllah tahun 2023 nak bawak lebih ramai leaders under team Cie join SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022. Semoga tahun 2023 nanti dah boleh la ada event ni secara live. Sejak pandemik ni dah 2 tahun secara virtual je.

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022 tahun ni sangat best banyak aktiviti yang Shaklee dalam Shaklee Universe. Antaranya ada jugak kuiz yang Cie sertai.

Bermula hari Khamis 10 Mac 2022 dah boleh explore dalam Shaklee Universe.


SHAKLEE UNIVERSE

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022
kena log in guna ID Shaklee kita dan password khas yang Shaklee dah bagi melalui emel

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022
ni la Shaklee Universe dalam ni ada macam-macam aktiviti yang kita boleh join dengan klik klik je

Ni antara klu untuk treasure hunt. Kena klik ke semua objek yang berkelip dan akan keluar klu. Ada antara klu ni yang ada soalan dalam kuiz yang disediakan. Dah selesai klik baru la akan dibawa ke soalan kuiz.

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022
selepas berjaya habiskan semua klu baru la akan dibawa ke kuiz pulak


SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022
masa untuk menjawab kuiz

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022
soalannya ada dalam klu tadi

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022
dalam ni jugak ada info produk juga dan kuiz

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022
ni Cie berjaya main game cari produk Shaklee Kids yang tersembunyi

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022
home care pun ada  produk info dan kuiz jugak

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022
senang je soalan kuiz home care ni

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022
5 soalan cie betul semua. yeayyy

Habis dah sesi aktiviti kat Shaklee Universe. 10-11 Mac Cie explore dalam Shaklee Universe memang menarik sangat dah macam main game siap ada muzik lagi.


SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022


12 Mac 2022 bermula la hari yang ditunggu bermula 9.30am SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022 secara virtual. Walaupun virtual semangat membara tu tetap dirasai.


SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022
pengisian yang sangat menarik


SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022
awal-awal dah ready sebelum 9.30 punya la excited

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022
speech dari Chairman & CEO Shaklee Corporation Mr Roger Barnett

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022
president Shaklee Malaysia Miss Helen Lam

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022
punya la gigih nak bagi team yang tak join untuk sama-sama tengok dan rasai aura semangat. siap pinjam hp anak untuk buat live kat FB group

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022
ni yang paling dinantikan. gift dari Shaklee tak pernah mengecewakan

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022
sharing dari Master Nurmie. Master muda baru berusia 23 tahun tapi dah berjaya jadi master

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022
sharing dari Master Cip dan Master Is


Memang best sangat pengisian SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022 kali ni. 

Trip untuk cycle baru nanti International Trip akan ke USA dan Regional Trip akan ke Seoul Korea.

Banyak jugak produk yang dah lama menghilang akan masuk kembali. Antaranya Phytocol ST, Pain Relief Caplet, Garlic, Peppermint Ginger Plus, Chewable C Plus. Vita-lea pun akan bertukar nama kepada Vita-Lize.

Memang tak sabar la nak tunggu semua tu masuk. Ramai dah rindukan Garlic dan Peppermint.

Yang penting tak sabar nak tunggu gift yang Shaklee akan poskan nanti.

SHAKLEE BUSINESS LEADERS NATIONAL CONFERENCE 2022


Post a Comment

0 Comments