Pencarian Bloglist 2024 Mamapipie.com - BLOG ROZIAH @ CIE

Sunday 24 December 2023

Pencarian Bloglist 2024 Mamapipie.com

 Segmen Bloglist


segmen bloglist

Bulan ni rajin sikit nak join segmen. Bila ada je segmen kat reading list lalu lalang kita try la join jugak memeriahkan. Syaratnya pun mudah je. Jom korang kita join ramai-ramai.

Boleh klik banner di atas untuk terus ke segmen blogger Mamapipie.com. Cie ni sebenarnya on off aktif kat blog ni. Bila time rajin tu banyak la entry update. Kalau time malas tu berbulan la tak update. Blogging ni sekadar suka-suka je.

Jangan lupa ye join segmen bloglist Mamapipie ni.

4 comments:

  1. Selamat bersegmen! Jemput singgah blog CUya :D

    ReplyDelete
  2. aslm cie, sama la mama pun suka2 aje berblog.. tq ye support segment mama

    ReplyDelete