Pos Hadiah Pemenang Giveaway - BLOG ROZIAH @ CIE

Sunday 11 February 2024

Pos Hadiah Pemenang Giveaway

Giveaway Blog Roziah Muhammad Nor


pos hadiah pemenang giveaway



Semalam 10 Februari 2024 baru berkesempatan nak poskan hadiah giveaway blog Roziah Muhammad Nor. Ada 8 hadiah semuanya. Paling jauh postage ke Sarawak. Jauh betul tu. Yang lain ada Johor, Penang, Perak, Kedah, Kelantan, Negeri Sembilan dan Selangor. 8 negeri berbeza.



Alhamdulillah selesai dah semoga selamat sampai la kepada pemenang. Hadiah tak seberapa pun. Harapnya pemenang suka la. Cie dah lama tak buat giveaway. Kalau ada rezeki kita buat setiap tahun. 


Cie guna courier J&T paling mudah sebab Cie guna Easy Parcels. Guna EP ni senang. Pack parcels, timbang berat parcels, print siap-siap kat rumah dan terus tampal. Nanti just drop je kat J&T. Tak perlu nak timbang dah. Dulu masa PKP banyak buat postage Shaklee tu yang Cie siap beli thermal printer tu senang. 


pos hadiah pemenang giveaway


pos hadiah pemenang giveaway


Sekarang dah tak post sendiri Shaklee. So jarang la juga guna thermal printer ni kecuali ada nak pos apa-apa baru la guna. Macam nak pos hadiah pemenang giveaway ni baru la guna thermal printer ni. Semalam pun jenuh kena install semula kat laptop sebab hari tu format laptop so kena la install semula. Mujur boleh install secara online je tak perlu guna CD.


pos hadiah pemenang giveaway


pos hadiah pemenang giveaway


pos hadiah pemenang giveaway


pos hadiah pemenang giveaway


pos hadiah pemenang giveaway


pos hadiah pemenang giveaway


pos hadiah pemenang giveaway


pos hadiah pemenang giveaway



Bila dah post selesai sudah giveaway blog Roziah Muhammad Nor untuk tahun 2024. Ada rezeki kita buat tahun depan pulak.

6 comments:

  1. Semoga selamat sampai ke destinasi masing2...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, baru je sampai tadi. Terima kasih banyak2.

    Saya ada thermal printer, sayangnya... Baru beberapa kali pakai dah rosak. Huhuhu

    ReplyDelete
  3. Sudah selamat sampai hadiahnya tadi, Cie. Alhamdulillah. Terima kasih banyak, Cie. 🤗

    ReplyDelete
  4. nak jugak hadiah.. nak jugak hadiah.. (sambil guling2 macam anak kecik nak mainan di kedai mainan :P )

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah dah selamat sampai kat Penang! Terima kasih ya, moga murah rezeki selalu :D https://thejagungspirasi.blogspot.com/2024/02/unboxing-hadiah-giveaway-blog-roziah.html

    ReplyDelete