1
rini kite nak share pasal kite ade booking umah...ok la umah tuh kat taman emas...daerah lipis jugak la...tapi bukan betol2 kat dalam bandar...jalan nak ke raub...tapi kawasan umah tuh ade bukit2 sikit...macam kawasan umah orang2 kaye gitu...auwwwww...huhuhhu...

maybe rezeki kite kot...dah jenuh cari mane la ade kawasan nak buat perumahan...tibe2 ritu ade promo launching umah kat taman emas...kite pon ape lagi teros inform hubby n ajak g tengok show house kat taman emas tuh...

kite pon pegi la dengan hubby kite...kite tengok umah tuh teros rase bekenan nak booking...yelah bile mase lagi kite nak beli umah kan...takkan nak duduk dengan mentue je kan...nak jugak rase duduk umah sendiri....

alhamdulillah umah tuh kite dah booking..booking deposit 3k...semalam (15 jun 2012) kite dah pon sign agreement...lagi 2 tahun siap la umah kite tuh...159k u ols...jenuh la kite nak bayar tiap2 bulan kan...tapi takpe janji ade aset...nak tengok tak show house...layannnnn...
.
.
.
.
.
.
.










oke tak umah nih????
takde la besar sangat n takde la kecik sangat...tapi boleh la kan...kalo besar2 nanti tak larat pulak nak mengemas...besar nih cukup la kan....yang penting ade aset...

Post a Comment Blogger

  1. bestnya..ida ngan suami pun dok mencari rumah nak beli ni sebab tahun dpn hrga lagi mhal..huhu

    ReplyDelete

 
Top