Monday, 21 January 2013

bonus pertama ku besame SHAKLEE

 
Alhamdulillah orang kate rezeki yang tak disangke...tak terfikir pon nak bisnes2 nih...cuma rase seronok bile kite sharing2 kat facebook ade orang tanye2 kite...teros rase macam nak aktif...bukan untung yang kite nak tapi kepuasan..
 
bonus pertama nih ibu belanje babah makan kat Secret Recipe n ibu bagi anak dare ibu baju je...nak belanja makan adik tak makan lagi...takpela ibu belanje jugak adik makan secret recipe...tapi ibu yang makan...adik minum susu ibu...hihihi
 
sebenarnye dah update kat blog Syafiyah Vita Shoppe....pastu sesaje nak update sini pulak...huhuh...
same je entry nanti orang busan pulak nak bace...tapi lantak la i rajin nak post banyak2...hoho...
bace entry nih --->> Bonus Pertama ...dalam entry nih ade screenshoot bonus yang i dapat...takdela sampai 5 6 angka tapi i tetap bersyukur...siap boleh belanja babah n adik lagi...mudah2an lepas nih rezeki ibu betambah...boleh belanja lagi...hihihi...
 
oke la malas dah nak taip...nanti kalau rajin i merepeks lagi ye...chow....
 
 

No comments:

Post a Comment