0
Shaklee memperkenalkan satu lagi suplemen utk kesihatan..actually dah bebulan2 tp i ols takde mase nak update..almaklomla wanita bekerjaya nih kan..huhu..
coQ10 merupakan kandungan utama coQhealth..antara kebaikan2 coqhealth kita tatau n perlu tau ialah:

Untuk kesihatan jantung
  * Rawatan dan pencegahan penyakit kardiovaskular, termasuk arterosklerosis (arteri tersumbat).
  * Mengurangkan kekerapan 'angina episode' dan menguatkan otot jantung.
  * Tekanan darah pada pesakit dengan tekanan darah tinggi

Untuk kanser
  *  Doktor telah menggunakan CoQ10 untuk merawat kanser payudara dan kesihatan sokongan kepada pesakit yang menerima kemoterapi.

Penyakit gusi
  *  CoQ10 juga telah digunakan dengan keputusan yang baik untuk merawat gejala distrofi otot dan penyakit gusi.

Kesihatan mental
  * Kajian makmal menunjukkan bahawa pesakit Parkinson boleh mendapat manfaat daripada coQ10 tambahan.

Rawatan  obesiti
  * Kajian menunjukkan bahawa supplemen CoQ10 boleh mengurangkan berat badan dan ia telah dicadangkan bahawa CoQ10 boleh memberi manfaat dalam rawatan pesakit dengan sindrom keletihan kronik.

Kesuburan
  * CoQ10 turut dikaitkan dengan peningkatan dalam jumlah sperma dan membantu kesuburan lelaki. 
Hah macam2 kebaikannye..rugi kalau tak try memandangkan produk2 keluaran shaklee memang selamat, berkesan serta mesra alam..yg penting terdapat ujian2 klinikal sebelom ianya diperkenalkan..so tak perlu was2 ye..kalau ada yg berminat boleh roger2 i ols hokay..
LIKE PAGE-> https://www.facebook.com/syafiyahvitashoppe
CONTACT-> whatsapp/wechat/line/sms 0129755310
FACEBOOK ACCOUNT-> https://www.facebook.com/roziahmuhammadnor.cie
FOLLOW-> http://syafiyahluv.blogspot.com
EMEL-> syafiyahvitashoppe@yahoo.com

Post a Comment Blogger

 
Top