Promo Oktober 2013 - BLOG ROZIAH MUHAMMAD NOR

Tuesday 1 October 2013

Promo Oktober 2013

PROMO OKTOBER 2013
*************************
BELI 6 PERCUMA 1
(BELI 1 JUGA PADA HARGA PROMO)
◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆◆
Shaklee Collagen Powder
Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan.

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.
Fungsi 7 Ramuan Utama
Kolagen dari sisik ikan merah
Sisik ikan merah adalah sumber kolagen yg premium dgn kurangnya pencemaran & kadar penyerapan yg tinggi berbanding dgn kolagen haiwan.
Ekstrak biji camellia japonica
Biji camellua japonica terdiri dari asid oleik, satu emolien & pelembap kulit yg hebat & isoflavon, antioksidan semulajadi yg mampu mengurangkan radikal bebas.
Ekstrak pfaffia
Pfaffia yg juga dikenali sebagai ginseng brazil, apabila digabungkan dengan ekstrak biji camilla japonica, membantu formasi kolagen & asid hyaluronic. Dgn kemampuan luar biasa mengikut amaun air yg banyak, asid hyaluronic memainkan peranan penting dlm menghidratkan tisu tubuh utk menjadikan kulit lembut, lembap & licin.
Elastin from kolagen ikan
Elastin memelihara kulit menjadi fleksibel tetapi tegang, memberikan reaksi melantun apabila kulit ditarik. Kolagen ikan mengandungi elastin yg berfungsi berganding bahu dgn kolagen utk mengekalkan kulit menjadi tegang, anjal & elastik.
Vitamin C & vitamin B
Vitamin C menggalakkan penghasilan kolagen & menentang radikal bebas yg merosakkan kulit kita. Vitamin B turut serta dlm metabolisma karbohidrat, lemak & protin utk membebaskan tenaga yg diperlukan utk penghasilan kolagen didalam sel.
Ekstrak kekerangan
Glucosamine ekstrak kekerang adalah penting didalam sintesis cecair synovisl yg membekalkan pelincir kpd sendi-sendi & menghidrat mata utk melegakan ketidakselesaan mata.
Lactobacillus acidophilus
Membantu mengimbangi mikroflora usus & membantu membina semula sistem usus yg sihat yg mampu meningkatkan penyerapan kolagen.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu peket untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja. Bukan itu sahaja anda juga boleh menggunakan SCP untuk dijadikan masker.
Dapatkan segera sementara promosi hebat ini. Hubungi kami utk sebarang pertanyaan/pembelian.
I'm independent distributor
Contact:-)
Roziah@ci'e
SID: 890962
Hp: 0129755310
FB: https://www.facebook.com/roziahmuhammadnor.cie
Page: https://www.facebook.com/syafiyahvitashoppe
Blog: http://syafiyahluv.blogspot.com
Emel: syafiyahvitashoppe@yahoo.com
PRODUK INI BUKAN BERTUJUAN UNTUK MENDIAGNOS, MERAWAT,MENYEMBUH ATAU MENCEGAH SEBARANG JENIS PENYAKIT


No comments:

Post a Comment