0
ESP oh ESP..sungguh ku dah jatoh hati gitu..kuikuikui..lebih kurang setahun dah consume esp nih..tapi tak secara konsisten la..on n off je kadang2 lupa nak shake..bile teringat khasiat baru la tehegeh2 nak shake..masker pon dah lama tak tepek..malas betol menguasai diri..
Teringat masa mula2 consume dulu dalam pantang..macam tak boleh blah tapi bila pk pasal khasiat ku telan jua..i ols memang tak minum soya..ESP nih ada la bau2 sikit..lama gak amik masa nak minum..sampai picit hidung u ols mase tuh..punye la jakun sb duk pk soya je..huhu
Ramai duk cakap ESP nih utk ibu menyusu je..eh2 u ols silap tau..ESP nih utk semua orang..
Ibu Mengandung – ESP menguatkan rahim & membantu perkembangan otot bayi dalam kandungan
Ingin Hamil – ESP pelihara & pulihara rahim
Ibu Menyusu – ESP membantu mempercepatkan pengeluaran susu
Ingin Langsing / Kurus – ESP memberikan rasa kekenyangan yang berpanjangan.
Gaya Hidup Sihat – ESP memelihara kesihatan secara menyeluruh
Kecantikan – ESP membuat kulit jadi licin, gebu & cerah
Hah kan semua boleh..utk remaja yg nak kulit gebus gebas pon boleh minum tau..yg best nye boleh mix dengan any drink kecuali kopi/teh/minuman berkafien..bancuh pon tak boleh air panas..suam2 gitu..buat masker pon boleh..asyikkkkk..
Sesiapa yg nak rase sendiri kehebatan ESP boleh la try..dengar n baca orang cite je tak best kan..rase sendiri baru tau..
Nak tau info lanjut tentang ESP boleh tengok sini --> INFO ESP
Nak tau testimoni pengguna ESP boleh tengok sini --> TESTIMONI ESP
Nak tau cara buat masker ESP boleh tengok sini --> MASKER ESP
Nak tau cara bancuh ESP boleh tengok sini --> RESEPI ESP
I'm independent distributor
Contact:-)
Roziah@ci'e
SID: 890962
Hp: 0129755310
CONTACT-> whatsapp/wechat/line/sms only 0129755310
INSTAGRAM-> SYAFIYAHVITASHOPPE
EMEL-> syafiyahvitashoppe@yahoo.com

Post a Comment Blogger

 
Top